VRI venter på udebane lørdag.

VRI venter på udebane lørdag.

09. oktober 2020

Lørdag skal KIF en tur til Aarhus, hvor VRI venter i en ny spændende kamp i Danmarksserien. I øjeblikket ligger VRI på en 6 plads med 9 point, mens KIF ligger på en 3 plads med 13 point. Det er med andre ord en rigtig 6 points kamp der venter.

 

Efter sidste weekend uafgjort hjemme mod Aarhus Fremad og tirsdagens nederlagt til Brabrand i Sydbank Pokalen skal KIF igen tilbage på vindersporet.

 

”Det er en kamp som vi skal vinde hvis vi skal fortsætte med at ligge i toppen. Vi har mange skader hos en række nøglespillere fra startopstillingen, så det er lidt svært. Men omvendt betyder det at dem som har været lidt skuffet over manglende spilletid får chancen. Vi er ikke så stærke som vi plejer, men med den kvalitet der er i truppen skal vi være stærke nok til at vinde.” fortæller KP.

 

”VRI – det er et anderledes hold end sidste år. De havde en svær sæson sidste år, men de spillede en flot defensiv kamp mod os. I denne sæson er de meget stærkere hvor de spiller god offensiv fodbold mod god fysik. De har spillet flotte kampe mod Fremad og Vejgaard, så det er et rigtig dygtigt hold som spiller meget direkte vi kommer til at møde.
Vi skal være 100% klar fra start. Jeg forventer en svær kamp, men når vi taler om vi skal spille med om oprykning, så skal vi vinde denne kamp. Og selvom vi har mange skader, så holder vi fast i vores spillestil og koncept. Jeg håber de som ikke har fået så meget spilletid griber chancen og gør det svært for mig at vælge til de næste kampe” slutter KP.

 

Kampen spilles lørdag kl.13.00 på  NES Park. Vestre Strandalle 170 8240 Risskov

 

Til kampen er udtaget:

 

Rasmus Jepsen-jacob

Kasper Erichsen

Alex Hersbøll

Lasse Dahl

Simon Søndergård Rasmussen

Sebastian Nedergaard

Kenneth Nielsen

Jasper Ugwoke

Rasmus Cramer

Patryk Pietras

Malthe Dahl Overgaard

Emil Branth Christensen

Martin Ebbensgaard

Christoffer Maul Petersen

Nikolaj Bønding

Mathias Færge