Vigtig kamp hjemme for KIF serie 2 mod Alhedens IF

02. oktober 2020

Kamp mod Alhedens IF, fredag d. 2/10 kl. 18:30. kampen spilles på Bane 2 (Kunststofbanen)

Efter et nederlag til FC Silkeborg sidste uge, som alle forhåbentligt hurtigt har glemt, er det nu tid til at rejse sig igen. Den dårlige periode holdet har været inde i, skal for alvor brydes og intet mindre end 3 point er acceptabelt. 

Alvoren er til at få øje på, hvis man tager et kig i tabellen. Med kun 4 point til nedrykningsplayoff og 5 point til nedrykning, har kampens vigtighed indfundet sig i spillertruppen. 

Alhedens er et hold som tidligere har forvoldt problemer og derfor skal spillerne være klar fra start og mande sig op som et samlet hold. 

Udtalelse fra Claus 

Efter sidste uges meget skuffende resultat, er tiden kommet til en ny kamp mod puljens bundhold. Vi ved at Alhedens vil komme med alt hvad de har og bringe deres fysik med ind til kampen, hvorfor vi skal være klar fra første fløjt og forsøge at få kampen over på vores præmisser. Sidste kamp mod dem endte 4-4, hvor vi var en mand i undertal den sidste halve time, og vi fik vendt kampen fra 2-4 til 4-4. Vi håber at se mange tilskuere til kampen og som vil hjælpe holdet frem mod 3 point.

Følgende 3 punkter vil være i fokus:

Presspillet 

Sikker og hurtig boldomgang 

Fightervilje

Trup til kampen 

Kasper Erichsen 

Simon Thorsø Kristensen 

John Nielsen 

Daniel Pedersen

Marc Vetche

Jacob Døssing 

Marcus Møller 

Søren Lind 

Morten Krogh

Nikolaj Bønding 

Luca Borring 

Mikkel Kjær

Jasper Ugwoke

Emil Branth Christensen