Uafgjort ude mode FC Djursland

Uafgjort ude mode FC Djursland

31. august 2020

Lørdag var KIF en tur på Djursland hvor der på forhånd var lagt op til en vanskelig kamp mod FC Djursland. Inden kampen havde KIF talt om det var vigtigt at de kom rigtig godt fra start, og at man ikke gjorde det svært for sig selv fra start. 

KIF havde en rigtig skidt dag på kontoret, og det var utilfreds cheftræner efter kampen.
"Det eneste positive vi kan tage med os fra denne kamp er, at selvom vi spiller dårligt, så får vi alligevel point med fra en svær modstander. Ellers var alt andet ikke noget vi kan bruge til noget. Vi spillede for langsomt, lavede alt for mange fejl, dårlige afleveringer og forkerte valg over stort set hele linjen" fortæller cheftræner KP.

Ny i startopstillingen var Mathias Færge, som hele ugen til træning havde vist rigtig flotte takter, og fortjent spillet sig til en plads i startopstillingen. Planmæssigt kommer KIF foran 0-1 på mål af Christoffer Maul efter allerede 11 minutter. Efter 35 minutter begår KIF straffe, og FC Djursland scorer sikkert og bringer balance i regnskabet. 

Efter pausen er det FC Djursland som får en rigtig god start, og efter 54 minutter bringer de sig foran 2-1. Kort efter bringer KIF balancer i regnskabet på mål af Sebastian Nedergaard der får en lang tå på bolden efter et frispark.

Efter kampen var det en flok skuffet spillere som tydeligt var utilfreds med deres egne præstation. "Vi vil åbenbart bare ikke vinde. I dag var ikke godt nok, og det var over hele linjen. Vi må tilbage på trænings-banen og blive endnu mere skarpe så vi kan begynde at vinde de kampe vi skal" lyder det fra Kenneth Nielsen.

Næste kamp er onsdag den 2 september kl.17.00 på XL Kjellerup Arena, hvor Thisted FC venter i Sydbank Pokalen.