Uafgjort og lige ved og næsten

Uafgjort og lige ved og næsten

14. august 2020

Der var mange gode takter, spillet var i periode rigtig godt, drengene kæmpede hele kampen og KIF var det eneste hold på banen, men alligevel endte det uafgjort og var kun lige ved og næsten for KIF.

Til dagens kamp kunne KIF præsentere Malthe Dahl Overgaard som ny spiller i KIF. Mange husker sikkert Malthe som en af bærende spillere da KIF for to år siden var helt i toppen af 2. div. Det er således en utrolig dygtig og rutineret midtbanespiller KIF får tilbage i klubben. Malthe startede på bænken, hvor han efter 5 min kunne se Vejgaard bringe sig foran 0-1 på et lidt heldigt mål. Efter dette mål havde Vejgaard stort set ikke noget resten af kampen, og KIF sad fuldstændig på kampen. 

Langsomt, men sikkert og dygtig overtog Kjellerup mere og mere af spillet og efter 20 min. kunne Mads Kjellerup flot bringe balance i regnskabet på et smukt mål efter oplæg af Kenneth Nielsen, som fik comeback i KIF. Kjellerup forsatte resten af halvlegen med at spille sig frem til mange afslutninger og flotte chancer. Men da der blev fløjtet til pause stod der stadig 1-1.

Anden halvleg var en kopi af første. Kjellerup sad på alt spillet, mens Vejgaard ikke bød på ret meget. Den første halve time af 2 halvleg blev det ikke til de store chancer. Men i takt med Vejgaard løb tør for kræfter, spillede KIF sig frem til flere og flere afslutninger. Det betød et par rigtig store chancer til KIF som skulle have været sparket i kassen til både 2-1 og 3-1. 
Med små 10 min. igen havde Kjellerup bolden i nettet, men dommeren valgte at annullere målet da han mente der havde været hånd på inden, til store protester fra spillerne i den gule trøje. Resten af kampen kom Kjellerup frem til et par chancer, men Vejgaard stod solidt i bagkæden, og med dygtighed og en smule held lykkedes det Vejgaard at holde KIF fra flere scoringer. 

Alt i alt var det en godkendt start for KIF, men mange gode ting at tage med sig videre. Men der er ingen tvivl om at spillerne vil være skuffet og føle de skulle have haft tre point i denne kamp.

Næste kamp spilles lørdag 29 august kl.15.00 ude mod FC. Djursland