Uafgjort hjemme mod Ringkøbing

Uafgjort hjemme mod Ringkøbing

24. juni 2021

Onsdag aften blev sæsonens sidste hjemmekamp afviklet på XL BYG Kjellerup Arena. På besøg var Ringkøbing IF, som KIF de sidste mange år har mødt mange gange. Ringkøbing stillede med en del unge spillere, mens KIF havde en næsten intakt kamptrup klar til kamp.

KIF kom planmæssigt fra start da de efter 14 min. bragte sin foran 1-0 på hvem andre end Mathias Færge, som virkelig har fundet målformen på det seneste.

KIF sad tungt på kampen og pressede Ringkøbing langt tilbage på banen. På trods af dette, så var RIF hele tiden uhyre farlige på kontraer og det voldte KIF problemer flere gange. Det var også netop på en omstilling at RIF kunne udligne til 1-1, som også var resultatet ved pausen.

Efter pausen kom Ringkøbing bedre med i kampen, men stadig KIF som det dominerende hold. Derfor var det også en bet at RIF kom foran 1-2. Der forhindrede dog ikke KIF i at fortsætte med at presse RIF langt tilbage på banen. Det blev til nogle store chancer, men RIF forsvarede flot.
Det var dog tydeligt at KIF kom tættere og tættere på en udligning, og det skete med 7 min. på et flot mål af Christopher Maul.

Dermed ente den sidste hjemmekamp med point deling. Et resultat som gør KIF forsat, er ubesejret i nedrykningspillet. Lørdag venter Varde på udebane i en kamp hvor KIF skal sætte punktum for sæsonen med en sejr og tre point.