U19 slutter af på fornem vis

U19 slutter af på fornem vis

11. november 2020

U19 slutter af på fornem vis

Søndag eftermiddag trådte U19 holdet ud på Bjerget, for at fuldføre en mission sat i gang af Anders Jespersen. Banen var kridtet, støvlerne nypudset og en flok kampklare gutter, der ikke ville acceptere andet end 3 point ind på kontoen. Modstanderne hed Lyseng IF, et boldstærkt, hurtigt og ikke mindst fysisk anlagt hold, og med Kjellerup som de undertippede, var der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte topkamp.
Allerede tidligt i kampen sætter Kjellerups drengene sig på spillet, og overholder interne aftaler til punkt og prikke. Dog begår målmand Mathias Degner et klodset straffe efter 10-15 minutters tid. Lyseng får muligheden for en tidlig føring, men målmand Degner ville det anderledes. Med en fænomenal redning holder han fortsat kampen på 0-0.
Kort efter smækker Thomas Rose et skarpt indlæg ind i et fyldt indlæg. Frederik Dam og anfører Sebastian Bødskov står nærmest i kø for at stange den ind, og sidstnævnte springer op over Lysengs store forsvarsspillere og pander på bedste Cristiano Ronaldo manérer Kjellerup foran med 1-0.
Kjellerup fortsatte med samme energi og koncept, og ikke længe efter kunne Sebastian Bødskov igen opsnappe en fejlclearing fra Lysengs forsvar, og med en kølig inderside bringe Kjellerup på 2-0.
Lyseng fik fightet sig mere og mere ind i kampen, men kort før halvleg kunne Kjellerup med en opskrift trukket direkte ud af Camp Nou bringe sig foran på 3-0 på en sikker afslutning af Gustav Holst, denne gang med Sebastian Bødskov i oplæggerens rolle.
Efter en første halvleg fortsatte Kjellerup med samme energiform, men et Lyseng hold der skulle ud og jagte, kunne på et uheldigt selvmål komme på 1-3 efter 55 minutters spilletid. Det slog dog ikke Kjellerup drengene ud af kurs. Et træt, men hårdt kæmpende Kjelleruphold kunne trods en sen Lyseng scoring til 2-3 hive en velfortjent sejr hjem.
Drengene endte dermed på en 2. plads med 10 point i 5 kampe, og har gennem hele efteråret vist god karakter og fight.En særdeles tilfreds Anders Jespersen sætter her oplevelse på en begivenhedsrig søndag aften:
“Hvis man skal skille kampen ad, så er vores første halvleg vanvittigt. Fuld af intensitet, højt pres og Lyseng får ingen ro til at bygge noget. Det var en voldsom energi drengene kom med. Der kommer også tre mål ud af det. Det er den første kamp hvor vi prøver det her lidt ekstreme mand-mand pres og derfor mister vi lidt pusten i anden halvleg hvor Lyseng kommer mere med. Vi har muligheder til flere mål i anden halvleg hvor vi igen bryder en masse bolde centralt og får tingene sat godt op.

Kæmpe cadeau til drengene, de har en træner som kommer til oplægget og siger: jeg har fået en vild ide og det tager de til sig. De løser tingene rigtige fint, og sejren idag kan 100% tilskrives drengenes voldsomme arbejde i 90 min. Lyseng har scoret tæt på 6 mål pr kamp og vi holder dem nede på 2. Der er kun fra min side at sige tak til drengene. “

Anfører Sebastian Bødskov styrede holdet med hård hånd, og gennem alle 90 minutter var han en dominerende faktor på den offensive midtbane. Med to mål og en assist til angrebskollega Gustav Holst spiller han en magtdemonstration af en kamp.
Han fortæller efter kampen:

”Jeg synes personligt denne halvsæson har været en oplevelse i sig selv. Mange nye, men også spændende ting vi som hold har været nødt til at forholde os til. I starten var vi meget kede af at skulle sige farvel til Jacob W, som var en vanvittig træner, men dog, så kom Anders til, og han er bare kommet med en hel ny energi som er pissefed og som smitter af på alle i klubben, og det er bare en fornøjelse at være en del af. Udover det har vi også fået en masse nye ansigter til, hvor vi heriblandt af har fået nogle fra det gamle U16 hold op, men også et par stykker fra et par hold i lokalområdet. Denne sammensætning af spillere er gået hen og blevet en fornøjelse efter vi er blevet et sammenspillet hold.

Vi har vist karakter i vores kampe og vist vores kvaliteter, som bl.a ligger i at vi aldrig giver op, og at vi arbejder hårdere end vores modstandere hver gang. U19 holdet har i den grad taget et step op. Det vil vi også kunne se om nogle år når flere af de her spillere kommer til at trylle på seniorniveau.”