U19 åbner sæsonen mod AIF/Nørager på hjemmebane.

09. april 2021

Sæsonen starter igen for vores unge U19 hold. De skal møde en forholdvis ukendt modstander fra Djursland – AIF/Nørager.

Opstarten har været, ligesom alle andre hold, meget forskelligt fra normalen. Dette betyder nok lidt for formen, men på ingen måde for mind-settet.

 

”Fysisk er vi ikke helt hvor vi plejer, men det er en naturlig selvfølge af corona. Mentalt er vi mere sulten end nogensinde. Drengene har været hjemsendt og foråret er på vej. Træningsmæssigt, så har vi lavet sammentræning med S2 og S3. Noget som jeg tror er rigtig godt i forhold til at udfordre spillerne på lidt højere niveau. Det har især givet noget til vores egen træning efterfølgende hvor intensiteten er steget og mind-settet er helt skarpt på at præstere. Vi har også haft andel i DS interne træningskampe, hvor Frederik Dam, Rasmus Birch og Sebastian Bødskov alle har vist sig rigtig godt frem. Samtidig så har Rasmus og Sebastian spillet 90 min for S2 i deres første tuneringskamp. Det gør mig rigtig stolt at vi kan hjælpe spillerne med at konstant udvikle sig, uanset om det er til DS, S2, S3 eller S6. ”

 

Kampen mod AIF/Nørager er som alle kampe vigtigt, dog er der også andre ting som der skal måles på i kampen.

 

” Vi spiller for at vinde, Altid! Men jeg har måske mine øjne på andre ting i kampen end resultatet. Det vigtigste er hvordan vi kommer ud fra start. Det er efterhånden klar for alle, at jeg vil se et aggressivt og fremadrettet forsvarsspil og et kontrolleret, tålmodig og flyende angrebsspil. Alt det blandet sammen, åbner for fejl. Fejl er vigtige for os at lave på vores niveau. Det skal spillerne bruge som erfaring og så håber jeg at de lærer af dem. Vi kommer med et godt hold, og nu er det op til spillerne at gå ud og spille med en masse energi og mod.

Jeg har arbejdet lidt i vinterpausen på nogle nye positioner til enkelte spillere. I denne kamp, så har jeg rykket Simon Rosendal fra midtforsvaret op i angrebet og rykket Gustav Holst ind på midten, hvor han normalt har spillet på højre side. Det er noget jeg har store forventninger til, og som jeg tror kan give, både holdet og spillerne, en helt ny dimission. Ideen med Rosendal, kommer faktisk fra vores eget førstehold. Jeg har kigget en smule på Mathias Færge og det han giver til førsteholdet kontra de andre typer angribere på DS. Der er selvfølgelig en niveauforskel mellem Færge og Rosendal, men jeg håber at kunne hjælpe Rosendal med at lære lidt af de samme ting.

Alt i alt, når der åbnes op for tilskuere igen, så er min fornemmelse at vi bliver et spændende hold at se spille.