Turneringsstart udskudt  - igen

Turneringsstart udskudt - igen

14. marts 2021

Som frygtet bliver sæsonens første kamp ikke afviklet lørdag den 20 marts. I stedet har DBU på baggrund af restriktionerne fra myndighederne været nødsaget til at udskyde første turneringskamp. 

Med det nye udgangspunkt vil første kamp i stedet bliver sparket i gang søndag den 11 april ude mod Aarhus Fremad. Alt efter de løbende udmeldinger vil denne plan kunne rykke sig, og alle hold er blevet bedt om at holde sig klar.

 

Nu vil vi bare gerne snart igang

For KIF er det en streg i regningen at vi ikke kan komme igang. "Vi har glædet os så meget til at komme igang med at spille kampe. Drengene træner hårdt og jeg synes det ser rigtig positivt ud, selvom vi kun kan træne og spille interne kampe. Men vi gør alt hvad vi kan for at være klar til kamp, så snart der bliver åbnet op" lyder det fra cheftræner Krzysztof Popczynski.

Vi holder os klar!

"De sidste par uger har det været muligt at være samlet til træning. Her har vi kunne være 25 samlet, og det har været rigtig vigtigt for drengene at kunne komme igang med den del igen. Inden da havde de trænet hjemme i en lang periode, kun afbrudt af et par ugers træninger i klubben, hvor vi kunne træne i grupper af 5. Men drengene har trænet rigtig godt derhjemme og holdt sig i fin form. Så da vi testede dem i februar måned så det meget positivt ud. Nu bruger vi tiden på at holde os klar med masse træning med bold - noget drengene virkelig har savnet rigtig meget" fortæller cheftræner Krzysztof Popczynski.

 

Truppen ser styrket ud.

Siden efterårssæsonen sluttede er der sket lidt ændringer i truppen. Simon Søndergaard som kom til KIF fra VFF i efteråret har fået kontrakt på Færøerne hvorfor han er stoppet. Unge Andreas Jokumsen som var skadet det meste af efteråret havde brug for mere spilletid og har valgt at skifte til Lemming. Derudover er truppen intakt, dog med nogle nye ansigter som er kommet til. Dem glæder vi os til at præsentere for jer.

"Jeg synes truppen ser rigtig stærk ud. Vi har fået en rigtig god kombination af unge talenter og en masse erfaring. Så bredden i truppen er den bedste i meget lang tid, og på alle positioner har vi både første andet valg som ser utrolig stærke ud. Men med et forår hvor der kommer rigtig mange kampe indenfor kort tid, så er det også nødvendigt med en bred trup, hvor alle spillere holder sig klar og er med til at byde ind hele tiden. Det er helt nødvendigt for os at alle er klar for at vi kan indfri vores forventninger om at spille med i toppen og være en del af de pladser der giver adgang til 2. Division" slutter Krzysztof Popczynski.