Turen går til Sæby i jagten efter 3 point

Turen går til Sæby i jagten efter 3 point

11. september 2020

Fredag aften kl.19.00 spiller Kjellerup en vigtig kamp ude mod Sæby. Efter sidste uges flotte resultater, skal der igen tre point på kontoen, hvis ambitionerne om at spille mod i toppen og om oprykning skal være realistiske.

"Vores ambitioner er at spille med i toppen og om oprykning, derfor er det så uhyre vigtigt at vi i kampe som den i aften, får tre point, i mod et hold som indtil nu kun har fået 1 point. Men når det er sagt, så ved vi også, at denne kamp bliver lige præcis så vanskelig som sidste weekends kamp mod Tjørring" fortæller cheftræner KP.

Vanskelig udebane

"Vi kender Skjold Sæby fra sidste sæson, og jeg har set flere af deres kampe. De er utrolig dygtige offensivt, og de er rigtig svære at spille imod på deres hjemmebane. Så jeg er slet ikke i tvivl om det bliver en hård kamp, hvor vi skal være helt klar fra start. Vi skal også være i stand til at køre på hele kampen ligesom drengene skal vise en enorm vilje og have den helt rigtige indstilling når kampen fløjtes i gang. Har vi den rigtige indstilling og rammer vores niveau, så tror jeg helt sikkert der ligger tre point og venter" forsætter KP.

Træning og kampe med pil op

Igennem de sidste uger med kampe og træning har holdet bygget på, og udviklingen går den helt rigtige vej.
"Jeg synes relationerne mellem spillerne bliver bedre og bedre. De mange nye spillere er ved at finde deres plads og samarbejdet imellem spillerne bliver bedre og bedre. Mads og Mini på toppen finder hinanden mere og mere, Malthe ser bedre og bedre ud på midtbanen og det samme med Cramer, så det er altså et rigtig rigtig spændende hold vi er ved at få bygget op" slutter  KP.

Til aftenens kamp som spilles kl.19.00 er følgende spillere udtaget:

Rasmus Jepsen-jacob
Alex Hersbøll
Sebastian Nedergaard
Kenneth Nielsen
Lasse Dahl
Martin Ebbensgaard
Patryk Pietras
Malthe Dahl Overgaard
Rasmus Cramer
Mikkel Kjær
Christian Mathiasen
Christoffer Maul Petersen
Mads Kjellerup Andersen
Mathias Færge
Luca Borring