”Tilbage til hverdagen og Danmarksserien”

”Tilbage til hverdagen og Danmarksserien”

03. september 2021

Efter vores rigtige fine pokal sejr i tirsdag imod Fremad, så er det tilbage på kontoret og Danmarksserien. Her kommer Nørresundby på besøg. Nørresundby er et samspillet hold, med nogle gode profiler. De har vundet 2 og tabt 2, så der er ingen tvivl om at de på deres bedste dage, er et svært hold at slå.

Vi ændrer lidt på strategien her i sommers og fik en masse unge talenter ind på holdet. Det er med tanke på at skabe et fundament som skal tage os rigtig langt, samt give os de bedste forudsætninger for at være et tophold igen. Derfor er det en fornøjelse at se hvordan vores hold bare bliver bedre og bedre. Vi har set en opadgående kurve igennem de sidste kampe, og præstationerne har været til flere point. Det er præstationerne vi måler på lige nu, og her har vi leveret rigtig godt.

Vi var det bedste hold hjemme imod Holstebro, og i tirsdag fik vi en sejr, som giver en kæmpe tro på at det er den rigtige vej vi går. Nu handler det om at holde fast i kurven og omsætte præstationer til point. Det starter på lørdag, og jeg håber at sejren i tirsdags, vil give alle jer den største lyst til at komme og støtte holdet. Det er en rigtig spændende proces vi har startet, og vi håber i alle vil være en del af det.

 

Slutteligt, Velkommen til Nørresundby FB, dagens dommer trio, Sponsorer, alle vores frivillige og jer på lægterne.

 

Anders Jespersen.

Sportschef.