Svær udebanekamp venter mod Aarhus Fremad

09. april 2021

Søndag venter næste kamp i rækken af et hårdt startprogram for Danmarksserien. Efter at have vundet en fortjent sejr mandag hjemme mod IF Lyseng, venter Aarhus Fremad på søndag.

 

”Aarhus Fremad er som altid er svært sted at spille. Selvom det er deres andethold, så har de rigtig meget kvalitet og vi skal være helt klar fra start, spille med fuld koncentration hele kampen og spille op til vores bedste, så vi kan få de 3 point med hjem. Vi har ikke råd til at miste ret mange flere point hvis vi skal forsætte med at ligge i toppen, samtidig med at vi skal holde afstand til holdene bag os” lyder det fra cheftræner Krzysztof Popczynski

 

Efter kampen mandag har det været en god ude på træningsbanen for holdet.

”Jeg er meget tilfreds med den indsats drengene har ydet hele ugen. Alle har budt ind med kvalitet og intensitet, og drengene gør som svært for mig som træner at vælge dem som skal starte inde og være med på bænken. Det er en stor kvalitet, og det er vigtigt at de alle byder sig så meget til som det er tilfældet, så jeg har en god fornemmelse i maven inden kampen på søndag” slutter Krzysztof Popczynski.

 

Til kampen er udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob

Niels Golbækdal

Lasse Bak Laursen

Sebastian Nedergaard

Lasse Dahl

Rasmus Nørskov Larsen

Kenneth Nielsen

Patryk Pietras

Malthe Dahl Overgaard

Rasmus Cramer

Mathias Egholm Bendz

Mikkel Kjær

Nikolaj Bønding

Christoffer Maul Petersen

Mathias Færge

Mads Kjellerup Andersen

Martin Ebbensgaard