Spændende fremtid for U19.

Spændende fremtid for U19.

28. juni 2021

Eftersom at Anders Jespersen er tiltrådt som Sportschef, så har trænerposten til U19 været ledig. Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere Kenneth Dahl Sørensen og Kristoffer Pedersen som nyt trænerteam.

”Jeg ville gerne kunne sige at det er store sko som de to herrer skal udfylde, men jeg må nok indrømme at de kommer til at rykke vores U19 projekt til et niveau, som jeg ikke ville kunne. Med Kenneth som cheftræner, så får man en dygtig træner som virkelig brænder for sine spillere og holdet. Udover det, så har Kenneth i mange år gjort sig i ungdomsafdelingen og derigennem har han et stort kendskab til holdene fra nærmest U10 op til U19. Det giver klubben en kæmpe fordel at træneren på det ældste ungdomshold, har kontakter nedad og dermed kan vi sikre en optimal udvikling af vores spillere.

Ungdommen, og især overgangen til seniorfodbold har en stor betydning for mig, og her kommer Kenneth med nogle meget stærke kompetencer.” Siger Sportschef Anders Jespersen.

”Jeg ser frem mod det næste kapitel i min trænerkarriere, og prøve mig af på en af de ældste årgange, som også har været et af mine fremtidsperspektiver for mit træner virke, også i den klub jeg holder allermest af!

Jeg syntes det hele passer godt ind nu, mange af de gamle drenge kommer hjem fra efterskole, og nye har også allerede meldt sin ankomst. Så vi håber helt klart at vi kan skabe det samme gode miljø omkring drengene som førhen.

Men set fremad glæder jeg mig bare utrolig meget til at komme i gang, hvor det selvfølgelig skal leveres en masse hårdt arbejde af mig selv, drengene og trænerteamet bag mig.

Heraf skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til klubben for opbakningen.” Udtaler Kenneth Dahl

 

Som den anden del af teamet, kommer Kristoffer Pedersen. Et velkendt ansigt for mange af klubbens trofaste følgere.

”Kenneth har selv haft samtaler med Kristoffer omkring deres samarbejde og klubben er rigtig glade for, at vi kan få ”Djoffer” ind omkring vores klub og U19. Kristoffer kommer med en masse KIF-DNA og erfaring fra hans egen tid som spiller i klubben som jeg virkelig tror, kan blive en gevinst for spillerne.” udtaler Sportschefen

Næste sæson bliver rigtig spændende. Truppen får vokseværk og med det nye træner setup, så er der virkelig grundlag for at Kjellerup IF’s senior afdeling kan blive rigtig stærk i de næste år. Det er nødvendigt, fordi klubben og den nye Sportschef har stort fokus på talentudvikling.

”Vi skal som klub, have ambitioner om at lave gode unge spillere til klubbens førstehold. Har vi fokus på dette, så vil vi også lave rigtige gode spillere til resten af senior afdelingen. Uanset om man er ”egen avl” eller muligvis kommer fra et ungdomsmiljø i en større klub, så skal vi kunne hjælpe spillere med at udvikle sig. Vi har en stolt historik i Kjellerup om at klubben kan være et springbræt til noget større” Siger Sportschef Anders Jespersen.