Snart ruller bolden på Bjerget igen. Med masser af hold.

Snart ruller bolden på Bjerget igen. Med masser af hold.

Skrevet af: Af Preben Götz Mikkelsen
19. juli 2020

Efter et særdeles anderledes forår, glæder vi os til at vi snart får vores normale gang tilbage på Bjerget. Det er klart for enhver at det sidste halve år, ikke har forløbet som vi havde håbet. COVID-19 satte en brat stopper for den udvikling som seniorafdelingen var inde i, men til gengæld glæder vi os helt vildt til at starte op igen med fornyet energi. Og det bliver med endnu flere hold, sådan vi kan tilbyde noget for alle. Allerede fra tirsdag uge 30 starter de første hold deres træning op.

 

Serie 2 Herre DBU.

Serie 2 havde en fantastisk opstart med god tilslutning og masser af bold. Efter genåbningen har vi arbejdet en del med omgangstonen på holdet, som er blevet markant forbedret. Kjellerup skal være et sjovt sted at spille som KIF’er og modstander, og drengene har virkelig flyttet sig. Det er fedt!  

Claus’ trupper viste også gode fodboldmæssige takter i DBU’s miniturneringen 2020 cup, som de vandt overbevisende. Det skal der bygges videre på når spillerne starter deres træning op i næste uge, inden turneringen begynder midt i august i en svær pulje. Af andre glædelige nyheder skal det berettes at Svend Åge Pedersen og Jens Jonassen starter op igen som holdledere efter en mindre pause. Spillerne er indkaldt til opstart allerede tirsdag uge 30. 

Serie 3 Herre DBU.

Mark J’s trup ser god ud. Der skal sikkert arbejdes lidt med formen som vanligt. Der kommer et par drenge op fra U19 holdet, så kombinationen af unge og ældre fortsætter, og som altid vil der være plads til alle. Holdet er landet i pulje med masser af spændende lokalopgør med bl.a. Lemming, Funder og Ans. Ellers skal holdet mod Herning for at finde resten af deres modstander, som plejer at være dygtige. Særligt Tjørring ser gode ud. Det skal blive spændende at følge de lokale drenge i deres forløb. Dertil skal vi byde velkommen til Stephan Ladegaard Jensen som har valgt at træde til som holdleder. Holdet starter småt op i uge 30 med sammentræning med Serie 2.

U19 Drenge DBU.

Ny træner. Det bliver spændende at følge Anders Jespersens arbejde og drengenes udvikling mod seniorer. Til at styre hvalpene får Anders hjælp fra Carsten Rasmussen som fortsætter som holdleder. Holdet får lidt tilgang fra det opløste U16 hold, som bestemt har vist de har niveau, og evt. et par nye spiller. VI er i Kjellerup rigtige glade for at kunne mønstre et U19 hold. Det er tydeligt at drengene hygger sig helt vildt sammen, som også smitter af på spillet indenfor banen. Niveauet og modstanderne i deres pulje kan jeg ikke kommentere på, men jeg er overbevist om at drengene glæde sig til at komme i gang og at de vil repræsentere KIF på bedste vis. Mød gutterne på græs fra tirsdag uge 30. 

Serie 2 Damer.

De friske piger glæder sig til en ny sæson under Kenneth’s vinger. Truppen er til tider lidt for smal, så skulle man have lyst til at prøve at spille fodbold på et hold hvor tonen er uformel og humøret er højt, er man velkommen til at deltage. 

 

Damer 7 mands DGI

Tine og Nanna står igen for hyggeligt samvær ved bane 7. De spiller altid for at vinde og er meget ambitiøse på banen, men har altid det sociale og hyggelige samvær i højsædet. Sammensætningen er damer i alle aldre, men alle er velkommen og alle kan være med. 

 

Oldboys Herre 30+ DGI.

Det er fedt at kunne meddele vi igen har fået et Oldboys hold. Og hvilket team der står bag! Lars Munch og Allan Mus danner duoen bag vores genopstået Oldboys hold, som er tilmeldt i DGI. Der bliver garanti for lækre driblinger, finurlige finter men vigtigst af alt samværet ved banen og omklædningsrummet. Gutterne starter op mod Silkeborg IF OB den 10. August.

Veteraner Herre 50+ DBU.

Også her er jeg begejstret for igen at kunne præsentere et Veteranhold.  Det er virkelig nogle glade drenge som godt kan lide at rører sig, men det er primært det sociale aspekt som fylder mest. Tonen er frisk og mutter, men også her følger 3. halvleg lige så meget som de to første. Kim Bech Christoffersen har taget teten og skal styre trupperne igennem efterårssæsonen som starter ude mod Skive den 12. August.Min drøm er vi hurtigst muligt kan få tilmeldt et Serie 5/6 herrehold for alle motionisterne. Det vil samtidig gøre vores holdudvalgt komplet. Vi prøver i Kjellerup IF hele tiden at sætte de bedste rammer for alle vores medlemmer, som har lyst til at være en del af vores fællesskab. 

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet eller har nogle spørgsmål til de enkelte hold og niveauer er du velkommen til at kontakte mig på senior@kjellerupif.dk eller 29133188.