Silkeborg KFUM venter i svær udebane kamp.

23. april 2021

Når KIF lørdag skal spille lokaltopgør ude mod Silkeborg KFUM venter der en svær kamp. Udover at resultaterne ikke har været gode på det seneste, er det et KIF hold med flere skader, afbud og karantæner som skal spille lokalopgør.

”Til dagens kamp bliver der en del nye startopstillingen. På grund af skader, karantæner og afbud så må vi undvære Christian Mathiasen, Kenneth Nielsen, Alex Hersbøll, Jasper Ugwoke, og Rasmus Larsen. Det betyder selvsagt at nogle af de unge og dem som ikke har fået mange spilletid får chancen fra start. Den håber jeg de griber og kan komme med noget af aggressivitet vi har manglet lidt i de sidste par kampe” fortæller KP.

Favoritværdigheden til kampen må absolut være på KFUM’s skulde udtaler KP. ”Selvom KFUM kun har fået udafgjort de sidste to kampe, så er det stadig dem som vil være favoritter, specielt set i lyset af de mange afbud vi har. Men jeg er sikker på drengene er klar til kampen og vil give alt de har. Vi har en stime på tre nederlag, den vil vi rigtig gerne have vasket af os, og det tror vi alle på vi kan gøre mod Silkeborg KFUM” slutter KP.

Til kampen er følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob

Lasse Dahl

Lasse Christopher Denius

Bak Laursen

Simon Vetter

Patryk Pietras

Mikkel Kjær

Mathias Egholm Sebastian Nedergaard

Bendz

Mads Kjellerup AnderseN

Malthe Dahl Overgaard

Nikolaj Bønding  

Rasmus Cramer

Christoffer Maul Petersen

Martin Ebbensgaard

Emil Branth Christensen