Sidste hjemmekamp i en speciel sæson

Sidste hjemmekamp i en speciel sæson

22. juni 2021

Onsdag kl.19.00 tager Kjellerup IF imod Ringkøbing IF på XL BYG Kjellerup Arena. Det bliver sæsonens sidste hjemmekamp inden sidste turneringskamp som spilles lørdag ude mod Varde.

Inden sæsonen blev sparket i gang, var målsætningen klar. KIF skulle spille med om oprykning til 2. DIV, nu 3 DIV. Sådan gik det som sagt ikke, i stedet måtte KIF ud at spille nedrykningspil for at redde endnu en sæson i Danmarksserien. I de 5 kampe indtil videre er det blevet til tre sejre og 2 uafgjort. Den fine stime uden nederlag skal fortsætte de sidste to kampe, sådan holdet kan få det bedst mulige afsæt til næste sæson.

 

Efter kampen lørdag, hvor det blev til 3-2 sejr over Horsens fS er den nye sæson i Danmarksserien sikret. Udover æren, de tre point og et godt afsæt til den nye sæson, så er der masser på spil for KIF.

”Vi ønsker at slutte rigtig godt af. Vores kurve er opadgående og det skal den fortsætte med. Og i et specielt år hvor vi ofte har måtte spille uden tilskuere, så vil vi rigtig gerne vise os frem for de mange trofaste tilskuere som møder trofast op og følger os i tykt og tyndt” fortæller cheftræner KP.

 

Kampen spilles kl.19.00. Kampen afvikles uden restriktioner, det betyder kampen må ses stående. Men husk at tage hensyn til hinanden og hold afstand.

 

Til kampen er følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob

Niels Golbækdal

Lasse Dahl

Alex Hersbøll

Sebastian Nedergaard

Kenneth Nielsen

Rasmus Nørskov Larsen

Patryk Pietras

Malthe Dahl Overgaard

Rasmus Cramer

Mikkel Kjær

Christopher Denius

Christian Mathiasen

Christopher Maul Petersen

Mathias Færge