Serie 2 spiller uafgjort mod Alhedens IF.

Serie 2 spiller uafgjort mod Alhedens IF.

05. oktober 2020

Kampens resultat 2-2

Udgangspunktet til kampen var en defensiv tilgang, hvor Alhedens skulle have lov til at have bolden og fokuspunktet skulle have været, at stå dybt og udnytte modstanderens fejl. Hurtigt bliver denne plan ødelagt, da Alhedens er et hold om udelukkende, vil spille på lange bolde og kontra. Kjellerup tager initiativet til at spille og har i hovedparten af første halvleg bold og til tider viser holdet prøver på det spil som de sidste par kampe har manglet.

Det flotte spil til trods mangler slutproduktet og det er bliver ikke bedre af, at Alhedens på et hjørnespark bringer sig på 0-1. Skarpheden som Kjellerup mangler i hele første halvleg, har Alhedens til gengæld da de kort efter målet til 0-1 bringer sig på 0-2 efter en kontra efter et dumt boldt tabt på midten. Trods det holdet er nede med 0-2 til pausen, er der dog optimisme at spore, hvis man kan forsætte spillet fra første halvleg dog med lidt mere kynisme.

Anden halvleg startet hvor første halvleg burde, med en vilje og en spille lyst som har været savnet. Spillet bringes mere over kanterne og der spilles rundt om Alhedens ellers kompakte organisation. Spillet over kanterne og brugen af banens bredde giver mere plads inde på midten. Et reducerende mål føles som om det ligger og venter med efter utallige indlæg uden slutprodukt, skal der et frispark på kanten af feltet til. Frisparket rammer muren og ryger ind i feltet efter første en mislykket spark og DP som sparker hul i luften på nedfalds bolden, ender bolden lidt tilfældet, på kanten af det lille felt, hvor Jasper kan reducere til 1-2.

 Kjellerup fastholder momentum og trykker på, dette efterlader spillet højt op Alhedens banehalvdel, dette giver et stort bagrum på egen banehalvdel. Muligvis er det første gange Alhedens er på Kjellerups banehalvdel i anden halvleg og klodset forsvarsaktion var lige ved at koste det hele. Heldigvis og til stor overraskelse for alle på banen, nej på hele stadion er dommeren og linjevogteren, de eneste som ikke kan se et klokkeklart straffespark til Alhedens. Episoden ender med målspark til Kjellerup trods store protester.

Held skal nogle gange til for at få point med når alt andet mislykkes. Om det var held i uheld at Bette Mark kort inden mødetid til kampen vrider rundt og derfor erstattes med en halv skadet Dennis Thomassen, kan kun gisnes om. I hvert fald bliver indskiftningen af Dennis Thomassen, med 15 minutter igen afgørende for kampens resultat. Efter blot fem minutter på banen, kan han nemlig bringe stillingen på 2-2. Efter flot opspil i venstre side som resulterer i et skudt på stolpen, et hovedstød på keeperen, et stolpe skud og til sidst ender bolden for fødderne af Dennis som score.

Kampens afsluttende minutter står der forsat Kjellerup på og med lidt mere kynisme og effektivitet kunne comebacket have været fuldendt med 3 point. 

 

Kampens spiller

Jasper Ugwoke - 7 Stemmer

Målscorere:

Jasper Ugwoke

Dennis Thomassen

 

Næste kamp

Svær udekamp mod Silkeborg KFUM, men forsætter holdet den genfundne vilje og spille lyst kan alt ske.

Kampen spilles lørdag d. 10/10 på udebane mod Silkeborg KFUM