Serie 2 Herre mod Bording IF

Serie 2 Herre mod Bording IF

18. oktober 2020

Serie 2 Herre mod Bording IF Kamp mod Bording IF, søndag d. 18/10 kl. 14:00. Kampen spilles på Bane 2 (Kunststofbanen).


Efter en håndfuld kampe uden sejr, spidser det nu til i bunden af rækken. Med kun 2 point til Herning Fremad og dermed også nedrykningsplayoff. Tilspidsningen i bunden lægger et større pres på truppen om en sejr, når holdet møder puljens nuværende 3. plads. Bording IF er et hold som spiller på at stå dybt og slå omstillinger, noget som KIF lykkedes med at få lukket ned for i førstekamp, som endte 4-1 til Kjellerup.


Med sejren over Bording IF i førstekamp, giver det tro på at samme plan kan lykkes igen.
Udtalelse fra Claus Damsgaard Efter en række skuffende resultater, må vi erkende at vi er ved at have ryggen mod muren. Især da Herning Fremad er begyndt og vinde kampe og har MK og Alheden de næste to kampe.


Vi kommer top motiveret, og til trods for svingende resultater, så har holdet formået at bevare en positiv tilgang til kampene. Især til træning er der gået til stålet. Kampen mod Bording, bliver en anden type kamp end den vi spillede mod KFUM, men den hører stadig til i den svære ende.
Bording skal bruge 3 point for at holde fast i toppen, mens vi har brug for 3 point for at holde Herning Fremad bag os, så der er lagt op til et brag af en kamp søndag.


Følgende 3 punkter vil være i fokus: Presspil Sikker og hurtig boldomgang Effektivitet i begge felter


Trup til kampen
Simon Thorsø Kristensen
John Nielsen
Daniel Pedersen
Mathias Nørskov Andreasen
Dennis Thomassen
Marcus Møller
Jakob Døssing
Søren Lind
Nikolaj Bønding
Luca Borring
Mikkel Kjær
Jasper Ugwoke
Mathias Degner