Serie 2 Herre klar til sæsonen med fornyet energi i et klassisk opgør!

05. april 2021
  1. Påskedag indleder Kjellerup IFs Serie 2 herre sæsonen ude mod Lemming IF. Sæsonoptakten har været noget anderledes end vanligt, hvor den nye Cheftræner Brian Wake skulle finde sig til rette i klubben. Samtidig har Corona restriktionerne forkortet vintertræningen, og medført aflyste kampe.

Sidste sæsons mange udfordringer synes heldigvis længe glemt. Truppen ser stærk ud, hvor enkelte har valgt gøre comeback på Serie 2 og få nye tilføjelser udefra. Ellers består truppen ellers af den stærke og stabile gruppe af spiller. Man fornemmer ny energi og gejst på samtlige hold, når man bevæger sig rundt på Bjerget.

”Optakten har været en del anderledes og kortere end vi har været vant til. Serie 2 nåede at ”kun” at spille 2 træningskampe, hvor den ene var 9vs9. Det blev til en sejr og et nederlag, samt en aflyst kamp som følge af Covid-19. Ellers har kampene været interne. Træningen har været helt kanon – selvfølgelig har vi også skulle navigere mellem de mange restriktioner og forsamlingsforbud, men jeg har været særdeles imponeret over den energi og seriøsitet drengene har leveret siden opstarten. I starten kørte vi lidt stationsøvelser som følger af restriktionerne. Brian Wake har deltaget i et par sessionen med Danmarksserien og fået et indtryk af spillerne der. Ellers har sammentræningen givet ham et godt indtryk af alle spillerne på de to seniorhold og U19. Derudover giver det en masse liv og sammenhold som vi prioriterer højt i Kjellerup.” Udtaler Preben Götz Mikkelsen

Den nye træner Brian Wake har stået i spidsen for klubben siden den 23. februar, har altså kun haft 6 uger til at lære alle spillerne at kende og implementere hans ideer. Han har brugt tiden på at lære klubben, spillerne og trænerne at kende, og er faldet hurtigt til.

”Brian er en fantastisk fyr, som har fokus på at udvikle spiller såvel som mennesker. Udover han er utrolig faglig stærk, så har han en meget moderne tilgang til spillet og spillerne. Han er tydelig og god til at få folk med. ” Siger Preben Götz Mikkelsen

”Efter mine første få uger i klubben, er det sikkert at sige det er en talentfuld gruppe som er sultne efter at spille. Spillerens attitude har været verdens klasse. Jeg føler virkelig de er videns begærlige og gør deres bedste. Vi ser frem til den først kamp på mandag. Vi er klar over der er mange svære kampe, og vi ser frem til udfordringen.” Udtaler Brian Wake.

”Vi ser frem til sæsonen, hvor jeg vil fortsætte med hjælpe spillerne til at udvikle en god forståelse for fodbold, mens vi skal nyde udfordringerne og vinde en masse fodboldkampe. Der er nogle udfordringer fremadrettet, men vi vil gøre vores bedste i hver eneste kamp.” Siger Brian Wake om sæsonen forud. 

Puljen ser hård med flere kendte hold. Kjellerup IF tager en tur til Lemming IF, som de kun nåede at møde enkelt gang sidste år, hvor Kjellerup vandt 3-1. Tilskuer er fortsat ikke tilladt.