Seniorafdelingen udvider med endnu et hold

Seniorafdelingen udvider med endnu et hold

14. august 2020

I en uge hvor de store gode nyheder står kø, kan Kjellerup IF nu præsentere at klubben får endnu et hold på klublisten. Fra denne uge kan klubben nemlig tilbyde Serie 5 et Herrehold.

Kjellerup IF har længe haft en målsætning om at få et alternativ til både Serie 3 og U19, men også et tilbud til evt. oldboys spiller og de lokale motionister, som måtte have lyst til at spille fodbold på et hyggeplan. Klubben har længe ledt efter en person til at styre trupperne og flaget på sidelinjen, og da muligheden bød sig i denne uge, tøvede man aldrig med at sætte projektet i gang.

”Det har længe været et emne for os at kunne tilbyde spilletid til alle vores medlemmer, samt have muligheden for noget hyggebold på Bjerget. Da Kent Sørensen, aka Købmanden, tilbød sin assistance i denne uge, var vi aldrig i tvivl. Da muligheden samtidig opstod for at eftertilmelde et hold i Serie 5 i en Viborg Pulje, så faldt alt i hak. Og nu skal vi spille kamp allerede på søndag. Det er fantastisk.” Siger Preben Götz Mikkelsen.

”Kjellerup by skal have et tilbud på alle niveauer. Fra min tid i bl.a. Nørskovlund handlede det ikke kun om sejre, men også at alle medlemmer føler sig som en del af klubben og fællesskabet. Og så skal det selvfølgelig være sjovt.” Udtaler Kent Sørensen. 

Preben Götz Mikkelsen fortsætter: ”Det bliver uforpligtende og skidesjovt. Kent er vellidt fyr med et kæmpe netværk, og jeg er ikke i tvivl om dette bliver en kæmpe succes på både den korte og lange bane. Har man lyst til at høre mere om projektet skal man endelige kontakte mig eller Kent.”

Kent, som ikke behøver nogen nærmere introduktion, har længe været en del af klubben idet Byens Købmand Kjellerup er sponsor i KIF.

ksspar@gmail.com, 25 11 65 78

pgm@xl-kjellerup.dk 29 13 31 88

#sammenforkif