Sejr i næstsidste træningskamp.

Sejr i næstsidste træningskamp.

27. marts 2021

Lørdag spillede KIF DS. Trænings ude mod Horsens FC hvor det blev til en fortjent sejr på kun 1-2 til KIF som cheftræner Krzysztof Popczynski udtalte efter kampenn.

 

”Første halvleg har vi bolden rigtig meget. Vi dominerede kampen og gav kun en chance væk. Men over midten og den sidste 3-del af banen spillede vi for langsomt. Der skal vi blive bedre, spiller hurtigere og mere direkte. Det lykkedes Martin Ebbesgaard at bringe os foran 0-1, men vi skulle have scoret flere mål før pausen”

 

”Anden halvleg starter vi dårligt ud og giver dem et mål efter 2-3 minutter. Herefter kommer vi i gang igen og producerer 3 kæmpe chancer som vi skal score på, igen mangler vi kynisme foran mål. Men vi er glade for Mads Kjellerup scorede fortjent til 1-2.”

 

”Helt overordnet er jeg tilfreds med kampen i dag. Vi var total dominerende og vi spiller 90 min. uden problemer. Så formen virker til at være der, nu mangler vi bare kampform og rytme.

Nu ser vi frem til sidste test mod Varde på torsdag, hvor vi skal være mere direkte, spille meget hurtigere og være mere effektive” slutter Krzysztof Popczynski