Sejr i første træningskamp – lørdag venter Odder på hjemmebane.

Sejr i første træningskamp – lørdag venter Odder på hjemmebane.

31. juli 2020

Tidligere på ugen spillede KIF Danmarksserie første træningskamp, frem mod den nye sæson. Modstanderen var Tjørring som også venter KIF når turneringen går i gang.

I første halvleg begyndte holdet med en ny taktik, som kræver lidt tilvænning før cheftræner Krzysztof Popczinski er tilfreds. ”Vi ville gerne presse vores modstander højt og spille meget direkte. Det lykkedes ikke helt fordi vi faktisk spillede lidt for hurtigt, sådan vi ikke fik skabt de chancer som vi gerne ville. Omvendt stod vi rigtig godt defensivt og vores modstander kom kun frem til en stor chance”. Fortæller KP.
Første halvleg endte 1-0 til KIF på mål af Christoffer Mini.

Til anden halvleg var der gang i svingdøren. Næsten hele holdet blev skiftet ud og man ændrede taktikken til at stå dybere og i stedet spille på kontraer. Den taktik fungerede godt og de unge spillere der kom på banen fik skabt flere chancer. Defensivt stod KIF stadig godt og tillod ikke mange chancer til Tjørring.

Anden halvleg endte også 1-0 til KIF på mål af den nye angriber Luca Borring.

”Alt i alt synes jeg det var en rigtig fin første kamp. Pilen peger opad og jeg glæder mig til kampen lørdag på hjemmebane mod Odder, hvor vi skal arbejde videre med taktikken” slutter cheftræner KP.

 

Trænings kampen lørdag spilles på XL BYG Arena kl.15.00

Der er åben for tilskuere. Husk, har du de mindste tegn på sygdom bedes du blive hjemme.