Sæsonåbner ude mod Vejgaard

Sæsonåbner ude mod Vejgaard

06. august 2021

Onsdag spillede kæmpe første gældende kamp efter sommerferien, hvor det blev til en 1-2 sejr i Sydbank Pokalen ude mod KVIK/Aalestrup. Det betyder i øvrigt at KIF skal møde Aarhus Fremad i næste runde.

Lørdagen gælder det så Vejgaard på udebane i Danmarksserien. Det bliver en utrolig spændende start, og sportschef Anders Bjerregaard glæder sig til kampen.

“ jeg glæder mig helt vildt. Første kamp - første mulighed for at måle os med et hold, som jeg tror, bliver et tophold i denne sæson. Vores hold er bleven yngre og vi har en masse talent i holdet som skal ud at vise hvad de kan. Så må vi se om vi kan håndtere Vejgaards power og energi. “ fortæller Anders Bjerregaard.

Ny strategi med nye ansigter.

“ Denne sæson handler om os selv. Vi har en klar strategi som vi følger og deri ligger en masse ambitioner. De største succeser vi har haft de sidste 4-5 år, det var med unge spillere og fokus på dem og det er en kurs vi skal tilbage på. Gør vi tingene rigtig hver dag til træning, og får udviklet hver enkelt spiller, så kommer vi også til at vinde fodboldkampe.
Vi skal turde lave nye stjerner. Se dem folde sig ud, og være en hjælp til deres udvikling som spiller og mennesker. Der er et stort potential i vores trup med de unge talenter vi har hentet ind og sammen med den erfarne kerne som vi har, så bliver vi et hold som man skal holde øje med. Udover det, så har vi fået mere lokalt blod ind på førsteholdet. Det klær os som hold, men især også som klub.
Så i denne sæson, så er der mere grund end nogensinde, til at tage på XL BYG arena og se KIF kæmpe for byen. “ slutter Anders Bjerregaard.

 

Kampen spilles på udebane i Vejgaard lørdag kl.13.00

Til kampen er udtaget følgende spillere:

Rasmus Jepsen-Jacob

Magnus Ravnborg Andersen

Marcus Jørgensen

Sebastian Nedergaard

Kristian Bach

Lasse Dahl

Kenneth Nielsen

Patryk Pietras

Jakob Døssing

Mikkel Kjær

Sebastian Bødskov

Hans Christian Ricken

Jasper Ugwoke

Jonathan Lind

Mathias Færgea