Optakt til U19 Herre Kjellerup IF mod Silkeborg KFUM

Optakt til U19 Herre Kjellerup IF mod Silkeborg KFUM

24. september 2020

Efter en overbevisende 3-1 sejr over VFF, så tager U19 imod rækkens nummer 1 – Silkeborg KFUM. Kampen i Viborg var med et amputeret KIF mandskab, som måtte tage afsted med 12 mand. Det krævede alt fra alle, og nøjagtig denne mentalitet skal tages med over i kampen mod KFUM.

 ”Vi var nødt til, imod Viborg, at lukke kampen forholdsvis hurtigt. Gameplanen var at få lagt et massivt tryk på deres bagkæde i 1 halvleg, få 2-3 mål og derved kunne vi cruise-control den hjem i 2. halvleg når energien var brugt. Dette lykkes helt perfekt.” siger cheftræner Anders Jespersen.

U19 holdets sæson har været med blandet resultater, hvis man kigger på sejre, nederlag og uafgjorte kampe i deres række, dog hvis man spørger cheftræneren, så har sæsonen indtil videre været en kæmpe succes. 

” U19 er for mig en sandkasse, hvor de unge spillere skal lege med deres kompetencer og udvikle deres spil sammen med spillere i samme aldersgruppe. Der hvor vi virkelig skal måle vores succes, er hvor gode vores spillere er når de træder op på Serie 2, 3 og 5 og hvorvidt de bidrager på de hold. Her må man sige at vi er virkelig godt med. I gennemsnit når vi sender spillere op, så er det 80% som starter inde. Det er de tal som fortæller at vi gør de rigtige ting, både til træning men også i vores egne kampe. Samtidig er det et kæmpe cadeau til drengene, som bare uge ind og uge ud, knokler for at blive bedre.” 

”Kampen lørdag bliver en helt anden kamp end i Viborg, her vi skal forsøge at udnytte at deres styrker ikke ligger defensivt, samtidig med at vi skal holde kompaktheden i vores egen defensiv fordi at de har nogle stærke tekniske spillere, som kan være en fare i mellemrummene og bagrum. KFUM vinder 6-1 over Lyseng i deres første kamp, så vi skal komme ydmyg indtil kampen, plante benene solidt i græsset på XL BYG Arena og være klar til at knokle i 90 min. Sker det, så er vi rigtige svære at spille imod. ”

Trup til kampen 

Mathias Degner           

Thomas Rose           

Rasmus Birch

Lucas Nielsen

Viktor Long

Frederik Dam

Magnus Aarup

Sebastian Bødskov

Aksel Nielsen

Gustav Holst

Lucas Hansen

Mikael Skovborg

Julius Brix

Kasper Bjerregaard