Optakt til U19 Herre Kjellerup IF mod FC Silkeborg

Optakt til U19 Herre Kjellerup IF mod FC Silkeborg

06. oktober 2020

Onsdag aften kl 18.45 skal U19 på en svær opgave ude imod FC Silkeborg.

Selvom u19 holdet ingen kampe havde i den forgangene weekenden, så var 10 spillere med på henholdsvis serie 3 og serie 5, hvor Rasmus Birch udmærkede sig ved en scoring i Serie 3’s 5-2 sejr over Ans og Frederik Dam ligeledes med en scoring for serie 5. Igen er det en fornøjelse at drengene bidrager når de rykkes op på højere niveau.

Det bliver en vigtig uge for u19, med 2 kampe indenfor 3 dage. Der skulle gerne ligge 3 point og vente onsdag aften, efter en fornuftig indsats imod KFUM, som må formodes at være rækkens stærkeste hold. Kampen endte 2-2 da de gæstede XL BYG Kjellerup arena.

”Altså vi skal være tilfreds med kampen mod KFUM, men samtidig lidt ærgrelige. Kigger man på KFUM 2 andre kampe, så har de scoret sammenlagt 12 mål og vi holder dem til 2. Personligt, så synes jeg set over hele kampen, så er vi meget dominerende på kuglen, samtidig med at vi formår at give meget lidt væk defensivt. En super præstation af drengene. Det var 2 vidt forskellige hold som mødtes. KFUM med et klart fokus på resultatet, hvor vi meget mere prøver at udfordre os selv på de svære ting i spillet. Bedste billede på det, er deres 2-1 mål, hvor vi i vores opspil spiller en bold lige til dem. Vi spiller med risiko, men vi skal spille fodbold. Især helt nede bagfra, således vores stoppere udvikler sig og forhåbeligt er mere klar til højere niveau, hvor det er et krav at kunne mere end bare at sende en lang bold afsted. I serie 3’s kamp mod Ans, der har vi 3 spillere som starter inde, 2 stoppere og en central midt. Rasmus er normalt stopper for os, men blev brugt på central midt i den kamp, det vidner om at vi uddanner på god måde og giver vores spillere de rigtige værktøjer” siger Cheftræner Anders Jespersen.

”Kampen Onsdag, der skal vi arbejder videre med vores koncept. Dominerer spillet langs jorden, udfordrer rummene imellem deres kæder og sørger for at stabiliserer bagende når vi angriber, men også når vi er i etableret forsvarsspil. Der hvor vi skal have fokus, er ikke på det som FC Silkeborg kommer med, men langt mere vores eget mindset. Vi skal være bedre til at tune ind på et ”kamp mindset”. Vi kommer med en rigtig stærk trup, og som vi viste imod KFUM, så er vi et af de bedste hold i denne række.”

 

Trup til kampen

Mathias Degner          

Thomas Rose          

Rasmus Birch

Simon Rosendal

Viktor Long

Frederik Dam

Magnus Aarup

Sebastian Bødskov

Aksel Nielsen

Gustav Holst

Lucas Hansen

Julius Brix

Nikolaj Bønding

William Jeppesen