Optakt til Serie 2 Herre Kjellerup IF mod FC Silkeborg

Optakt til Serie 2 Herre Kjellerup IF mod FC Silkeborg

24. september 2020

Efter pointtab de sidste to kampe med et nederlag og en uafgjort, skal skuden vendes hvis man stadig vil være med i den sjove ende af puljen. En nuværende placering som nr. 5 i puljen, ses som en skuffende første halvdel på efterårssæsonen. Puljen vender og en placering som nr. 5, skulle meget gerne omveksles til minimum en placering som nr. 3 i puljen. Første skridt mod dette er i hjemmekampen, fredag d. 25. september kl. 18:30 mod FC Silkeborg. Kampen spilles på Bane 2 (Kunstgræsbanen). 

”Kampen mod FC Silkeborg må nok betegnes at være en af denne sæsons nøgle kampe, hvis vi vil hænge på de andre hold over os der i blandt også FC Silkeborg. Jeg forventer en svær kamp, da FC Silkeborg er et godt hold, som på dagen kan gøre det rigtig svært for mange hold. Men jeg føler også holdet er godt forberedt og er klar til at arbejde hårdt for at få de 3 point.” Siger Claus Damsgaard 

Første kamp endte skuffende 3-0 til FC Silkeborg og et Kjellerup mandskab som aldrig rigtigt kom i gang. En revanche og en lyst til at finde tilbage, til de takter holdet viste i kampene mod Bording og Silkeborg KFUM, burde ikke være til at tage fejl af. 

Følgende 3 punkter vil være i fokus:

Sammenhængende presspil 

Effektivitet i begge ender 

Opspil og bold tempo 

Trup til kampen: 

Kenneth Dahl Sørensen

Simon Thorsø Kristensen

John Nielsen

Daniel Pedersen

Marc Vetche

Marcus Møller

Søren Lind

Julius Brix 

Nikolaj Bønding 

Luca Borring

Mikkel Kjær