Optakt til KIF vs. Vejgaard B

Optakt til KIF vs. Vejgaard B

09. oktober 2021
Match day ⚽ ⚽
⚽ Kjellerup IF vs. Vejgaard B
📍 XL Byg Kjellerup Arena
⌚ 13:30
Af Sportschef, Anders Jespersen
”Når tingene brænder, så er det i asken at vi finder det som er stærkt”
Vi tabte desværre imod Ringkøbing. Alle målene faldt indenfor de første 25 min, og vi formåede ikke, trods stor spildominans, at omsætte vores chancer til mål.
Fodbold er et simplet spil – Scorer du mere end modstanderen så vinder du. Vi havde svært ved at lukke op for Ringkøbings meget dybe forsvar og omstillingsspil. Store dele af 2.halvleg, så har vi presset dem ned til eget felt, hvorfra at de via få afleveringer gerne ville køre omstillinger.
Det skal vi lære af, og tage med videre. Ringkøbing kampen markerede også at vi nu har mødt alle modstandere. 4 sejre – 2 uafgjorte – 3 tabte er det blevet til. Som Sportschef og ansvarlig for den vej vi tog i sommers, så er jeg umiddelbart tilfreds. Tilfreds forstået på den måde, at jeg føler vi kan meget mere og at vi skal kigge opad, mere end vi skal kigge nedad.
Som skrevet tidligere, så har vi alle top 4 holdene på stribe. Nu er det Vejgaards tur til at besøge bjerget. Det er igen på papiret, en meget svær kamp. Vejgaard er rigtig stærke og har vist indtil nu, at det er et hold som kommer til at kæmpe i toppen. Derfor bliver det spændende om vi kan rejse os efter sidste kamp – finde de ting i asken som er stærke og sætte en god præstation sammen imod Vejgaard. Gør vi det, så er vi altid et svært hold og spille imod. Vejgaard vil være favoritter, og den rolle som underdog passer os fint. Vi ved hvad vi er i stand til, og drengene er 100% opsat på, at vise vi kan være med mod de bedste hold