Optakt til KIF - FC. Djursland

20. april 2021

Onsdag venter der en ny spændende kamp for Kjellerup IF. Efter to nederlag på stribe, så handler det om at komme tilbage på sporet og få fokus på egne præstationer og som hold.

Til en normal hjemmekamp vil du kunne læse kampoptakt ved Sportschef Ole Pagh Madsen. Men da XL Byg Kjellerup Arena fortsat er lukket for tilskuere, bringer vi optakten her.

”Ansvar” og ”Glæde” er de to nøgle ord der er blevet talt om på træningsbanen efter de seneste 2 kamp, hvor vi ikke helt er lykkes hverken spille-, eller resultat mæssigt. Ansvar, handler primært om at ansvar for sin egen præstation både på og uden for banen og ikke lade ydre faktorer spille en for store rolle. Glæde, da det er med til at skabe mere overskud hos den enkelte og dermed også til holdet.

Vi skal ikke kigge på stillingen eller snakke om resultater! Vi skal have fokus på vores præstationer både individuelt og som hold. Hvis vi lykkes med det, er jeg sikker på resultaterne nok skal komme. Vi har en stærk trup og et dygtigt træner team, som jeg er sikker kan løse opgaven sammen.

Velkommen til dagens gæster fra Djursland og dommertrioen. Desværre kan vi endnu ikke byde velkommen til sponsorere og tilskuere, håber det bliver muligt i løbet af sæsonen.

God fornøjelse – Pas godt på hinanden

Ole Pagh Madsen
Sportschef

 

Engagement – Fællesskab – Begejstring.

 

Truppen til dagens kamp:

Niels Golbækdal
Rasmus Jepsen-Jacob
Alex Hersbøll
Lasse Dahl
Sebastian Nedergaard
Lasse Bak Laursen
Rasmus Nørskov Larsen
Kenneth Nielsen
Patryk Pietras
Malthe Dahl Overgaard
Emil Branth Christensen
Mikkel Kjær
Christoffer Maul Petersen
Mads Kjellerup Andersen
Christopher Denius
Mathias Færge
Christian Mathiasen
Martin Ebbensgaard