Oprykkende trænerduo fortsætter i KIF

Oprykkende trænerduo fortsætter i KIF

03. marts 2021

Kjellerup IFs trænerdou forlænger deres aftale med yderlige et halvt år, efter en noget nær perfekt efterårssæson i 2020, der kulminerede med oprykning til serie 1.

Da efterårssæsonen startede i 2020, var spillerantal lidt begrænset. Pigerne i truppen gav deres løfte og levere stabilt, samtidig at der blev gjort en indsats for at tiltrække nye spiller fra klubbens og truppens side.

Dette arbejde skulle vise at bære frugt og Kjellerup IF rykkede op med et brag. Havde Covid-19 ikke sat en stopper for sæsonen, kunne pigerne selv havde sikkert sig førstepladsen.

”Som by og klub er det vigtigt at vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige niveauer til vores medlemmer. Det gælder naturligvis også dame- og pigefodbold. Kvindefodbold har desværre en tendens til nemt at blive overset, men I Kjellerup har vi fuld fokus på vores meget dygtige piger.” siger Preben Götz Mikkelsen.

Derfor er det også glædeligt at trænerdou bag dette flotte stykke arbejde har valgt at tage et halvt år mere for Kjellerup IF. Kenneth Storgaard og Line V. Andersen har forlænget deres aftale frem til sommeren 2021.

”Derfor er det også glædeligt at Line og Kenneth har valgt at tage endnu en tørn. De to træner er utrolig gode til pigerne og skaber gode hyggelige rammer omkring dem og deres træningen, men samtidig også forlanger deres bedste år de træder på banen.” udtaler Preben Götz Mikkelsen

Cheftræner Kenneth Storgaard siger:  ”Grunden til at jeg har valgt at forlænge min aftale som træner for pigerne i KIF er den udvikling pigerne er i gang med, samt vores suveræn efterårs sæson med oprykning som resultat. Så at slippe pigerne nu, hvor vi skal op og spille mod hold som kan udfordre os endnu mere, gjorde at jeg slet ikke havde tanker om at stoppe nu.

Og humøret og hygge med pigerne, både til træning og kampene, gøre også at lyst til at arbejde videre med pigerne er stadig intakt. ”

 

”Målet for foråret er at holdet bliver oppe i serie 1, men målet kan ændre sig hvis tuningernes starten går godt” Udtaler Kenneth Storgaard med et glimt i øjet.

 

Pigerne starter op med træningen allerede uge 9.