ØV – nederlag ude mod Vejgaard

ØV – nederlag ude mod Vejgaard

09. maj 2021

Lørdag spillede KIF ude mod Vejgaard og her var holdet pisket til at få en sejr hvis håbet om deltagelse i slutspillet skulle indfries. Med et nederlag til KIF og sejr til VRI, så ville det betyde at håbet om en slutplacering i top 4 vil være ude for rækkevidde.

På forhånd ventede der en svær kamp mod Vejgaard, som altid er et svært hold at spille imod. Holdet fra Aalborg har et fantastisk forsvar og scorer mange mål, og det blev præcis så vanskeligt at nedbryde som forventet.

KIF havde fra start svært ved at få spillet til at hænge ordentligt sammen, og mange bolde og afleveringer blev tabt. Samtidig stod Vejgaard godt på banen og viste kvalitet i deres omstillinger og på dødbolde.

Efter 30 min. fik Vejgaard endnu et hjørne, og efter et hovedstød som KIF redder på stregen, kan Vejgaard bringe sig foran 1-0 på riposten. Lige inden pausen blev en bold sendt afsted fra Vejgaard midterforsvar, nede gennem midten af banen og Vejgaard fik en friløbet som de kynisk udnyttede og scorede til 2-0.

Efter pausen lykkedes det for KIF at bringe spænding ind i kampen igen. Efter 52 min. scorede Kenneth Nielsen et flot mål ude fra kanten af feltet. KIF forsøgte at presse på og gå efter udligningen. Men med 13 min. igen blev det en svær opgave da Rasmus Cramer fik sit andet gule kort og dermed rødt kort.

Derved blev det til et 2-1 nederlag, og da VRI samtidig vandt 2-0 på hjemmebane, betyder det at KIF ikke kommer til at ende i top 4. Nu venter der to kampe hvor der gerne skal hentes 6 point sådan holdet kan få så mange point som muligt med over i nedrykningsspillet som begynder når de to kampe i den kommende uge er spillet.