Nye ansigter i KIF

Nye ansigter i KIF

23. juli 2020

I forbindelse med opstart af den nye sæson, er der kommet et par nye ansigter til.

Da træningen startede op mandag var Sebastian Mourier, tidligere VFF og Jammerbugt FC, med til sin første træning i klubben. Sportschef Ole Pagh Madsen er glad for det er lykkedes at tiltrække Sebastian.
”Det er endelig lykkes at få Sebastian Mourier til Kjellerup efter et par mislykkede forsøg. Sebastian er en dynamisk midtbanespiller der ikke er bange for at gå til den både til træning og i kamp og går altid forrest. En vindertype vi forventer kan gøre en stor forskel i de tætte kampe der venter i Pulje 4.”

En anden ny spiller er Japser Ugwoke. Jasper kommer fra Hobro’s U19 hold og er en stærk spiller i venstre side, enten som back eller kant. Han har tidligere været en kort tur forbi Kjellerup, og har siden sidst bygget på og er blevet en endnu bedre spiller.

Fra FC. Djursland er kommet Rasmus Cramer. Rasmus er en spiller vi har stiftet bekendtskab med nogle gange i sidste sæson, hvor vi var i pulje med FC. Djursland. Han er er løbestærk midtbanespiller med et rigtig godt overblik, og så kan han være den hårde hund inde centralt som vi nogle gange har manglet.

Ole Pagh Madsen er rigtig glad for den trup der regner sig til den nye sæson. ”Der er en række andre nye spillere med til træning i denne uge ligesom der i denne og næste uge vil komme et par stykker yderligere. Så med de tilgange som kommer, så synes jeg faktisk vores trup ser rigtig spændende ud, og jeg ser os helt klart som styrket frem mod den nye sæson” slutter Ole Pagh Madsen.

Tre spillere har forladt klubben. Rasmus Lysdahl, Magnus Schelle og Mathias Friis har valgt at søge nye steder. Vi takker dem for deres store indsats i KIF og ønsker dem alt det bedste videre.