Ny U19 træner

Anders Jespersen bliver ny træner på U19.

25. juni 2020

Der er med stor glæde at klubben i denne uge har fundet en overtager, som cheftræner for U19 Herre holdet. Jakob Willemoes afløser er fundet, hvor det lykkedes klubben at signe med Anders Jespersen.

”Det er lykkedes KIF at finde en yngre og bedre uddannet træner til vores U19 Herre hold. Med Anders får man en træner som tænker og drømmer fodbold og formationer. Men hans vigtigst formål med fodbolden, er det sociale og udviklingen af foreningen og mennesker, hvilket falder i god tråd med vores stil i Kjellerup IF”, udtaler Preben Götz Mikkelsen.

Anders Jespersen, som har lokale rødder, kender klubben udefra og fornyeligt taget DBU B2 træner licens. Han anses med hans unge alder som en spændende træner-talent, og har været under luppen ved bl.a. klubber fra landets to bedste rækker. Som spiller har han optrådt for både i Ans og Kjellerup.

”Det er stor glæde og tilfredsstilles at Anders har valgt Kjellerup IF. Vi får en fyr som er fuld af arrangement, men også en person som både kan udfordre vores spiller og seniorudvalg på vores målsætninger og kompetencer”, siger udvalgsformand Preben Götz Mikkelsen.  

Anders udtaler: ” U19 i Kjellerup er et perfekt match for mig, i forhold til familieliv, arbejde og mine personlige ambitioner. Jeg brænder for spillerudvikling i rammen af et stærkt fællesskab, hvor det sociale er vital for hvor stor succes vi kommer til at opnå. Udover det så har KIF et større set-up end hvad jeg er vant til, samt nogle gode og erfarne træner kollegaer, som forhåbentlig kan gavne min udvikling også, lige såvel som at de kan sparre med mig”

Anders 30 år gammel og civil ansat ved Det Danske Forsvar, gift med Helle og far til en dreng. Han har tidligere trænet Serie 3 i Ans og Bor i Ans.

Tag godt imod Anders #fodpådet#sammenholdsiden1907