Ny sportschef i Kjellerup IF.

Ny sportschef i Kjellerup IF.

01. juni 2021

For 2,5 år siden overtog sportschef Ole Pagh Madsen jobbet som sportschef efter Brian Pedersen. Men hvad der i første omgang skulle være en overgangsperiode, endte med to år i sædet. Nu efter to år med en masse hårdt arbejde i at sikre det bedst mulige fundament efter klubben rykkede ned, er tiden kommet til at give stafetten videre.

”Jeg har de sidste 2½ sæsoner nydt rollen som sportschef i KIF. Det har været rigtig spændende at arbejde med det sportslige set-up i en klub der gerne vil udvikle sig og har ambitioner. Det har kostet mange timer, og med et job som i forvejen kræver mange timer og så synes jeg tiden er kommet til at jeg må fokusere på familien- Jeg er meget glad for, at vi de seneste par sæsoner har samlet holdet omkring nogle lokale spillere primært bosiddende i Aarhus, Viborg og Silkeborg, og ikke mindst haft muligheden for at hente tidligere Kjellerup IF-profiler, med divisions erfaring, tilbage til klubben. Derudover tror jeg meget på, at vores samarbejdsaftaler med de netop ny oprykkede SuperLiga klubber Viborg FF og Silkeborg IF kommer til at få en positiv betydning for den fortsatte udvikling af Kjellerup IF” fortæller Ole Pagh Madsen.

 

Den nye sportschef er allerede fundet, og han er hentet indefra i klubben. Det bliver Anders Jespersen som kommer fra en rolle som U19 træner. Anders har været i KIF i snart et år, og har gennem hele perioden haft et tæt samarbejde med Ole Pagh Madsen og resten af seniorafdelingen, og kender dermed alle omkring klubben og holdet.

”Jeg er kommet i Kjellerup i snart 11 år, først som spiller, tilskuer og her det seneste år som træner. Mit job som U19 træner har haft det primære formål at fastholde vores unge spillere over i senior fodbold, hvilket man må sige er lykkes rigtig godt. Alle U19 spillerne har spillet flere kampe på henholdsvis S2-S3-S6. Så jeg føler langt hen af vejen at min opgave er lykkes her og så ledte jeg efter den næste udfordring. Da klubben henvendte sig, så var jeg faktisk ikke så meget i tvivl. Jobbet som sportschef minder rigtig meget om mit daglige arbejde i Forsvaret, hvor jeg primært arbejder med fastholdelse, rekruttering og organisations strategi” udtaler Anders Jespersen.

 

Den kommende sportschef er allerede gået i gang med sit kommende job for at være så godt forberedt som muligt til de nye og spændende opgaver.

”Nu har jeg været så småt i gang i 3-4 uger, og jeg glæder mig enormt meget til at sætte mit præg på klubben. Her tænker jeg både fodboldmæssigt, hvor jeg har en klar ide om hvordan KIF skal kendes, men også igennem samarbejdet med menneskerne i klubben. Jeg tror på samhørighed imellem niveauerne, at folk skal have en ejerskabsfølelse af de ting vi laver og samtidig føle sig værdsat. Det værende sig både trænere, spillere og de mange frivillige som hver uge bidrager til at Kjellerup også i fremtiden gerne skulle være et flagskib i midtjysk fodbold på det niveau vi nu engang befinder os. Der er lagt et stort arbejde af Ole, og de gode initiativer som har set dagens lys over de seneste sæsoner, dem skulle vi gerne have til at vokse endnu mere” fortæller Anders Jespersen.

 

Ole Pagh Madsens beslutning om at stoppe som sportschef blev allerede truffet i vinters, sådan klubben havde god tid til at finde den rigtige afløser. Det arbejde har Ole Pagh Madsen selv været en del af, og han er rigtig glad for valget af Anders Jespersen.

”Da jeg i løbet af vinteren meddelte klubben at jeg var i gang med min sidste halvsæson, blev jeg bedt om at overveje en mulig afløser. Efter vores tætte samarbejde i efteråret omkring vores U-21 projekt vidst jeg at Anders er meget engageret og har en klar holdning til fodbold. Derudover har han vist et stort engagement i sit første år i klubben. Anders og jeg ser meget ens på fodbold og der er igen tvivl om at Anders er en stor kapacitet der masser af ideer til at kunne bygge videre, på nogle af de ting vi allerede har igangsat over de sidste par år” slutter Ole Pagh Madsen.

 

Formand Evan Thorhauge er selvfølgelig ærgerlig over Ole Pagh Madsen stopper, men har fuld forståelse for hans valg.
”Jeg vil gerne takke Ole for den kæmpe indsats han har ydet i KIF de seneste år. Det har ikke været den nemmeste periode, men Ole’s arbejde har været fremragende, og vi er rigtig glade for hans indsats i klubben og vil gerne sige ham tak. Nu overtager Anders, og han kommer til at bidrage med nogle nye ting omkring holdet og klubben. Vi er rigtig glade for Anders har valgt at takke ja til jobbet, og vi er sikre på vi med ham kan udvikle klubben endnu mere i den retning vi allerede har sat gang i”.