Ny Sponsor- og Eventchef til Kjellerup IF

Ny Sponsor- og Eventchef til Kjellerup IF

23. april 2020

Kjellerup IF har indgået en aftale Lars Bræmer fra Sponsoragenten som ny Sponsor- og eventansvarlig. Som et led i en langsigtet strategi, med ønske om stabile sponsorindtægter og større visioner for bredden og eliten, er Lars Bræmer og Kjellerup IF det perfekte match.
 
Kjellerup IF har været udfordret på deres indtægtsside, som har været en del svingende over den seneste årrække. Bestyrelsen har fuld tiltro til at Lars Bræmer kan være med til at sikre og stabilisere den post.  Samtidig ønsker Kjellerup IF at blive mere synlig i byen og for lokalbefolkning, samt overfor erhvervslivet og sponsorer. Lars Bræmer har stor erfaring med netværk og har stået for mere 100 arrangementer.
 
”Jeg glæder mig til og blive en del af Kjellerup IF, hvor jeg skal udvikle klubbens brand og forretningsområder. I første omgang sker dette via ny sponsorsystem, sponsorkoncept, hjemmeside m.m. Potentialet er stort for egnens fodboldflagskib, og min forventning er, at vi skal løfte økonomien og fortsat være spændende at være en del Kjellerup IF. Jeg og mit team kommer med et stærkt setup, der bygger på mange års erfaringer og kvaliteter, som skal være med til, at Kjellerup IF bliver et endnu stærkere fundament, for sportslig udvikling med god opbakning fra erhvervslivet og lokalbefolkningen,” siger Lars Bræmer.
 
Fodboldstadion Bjerget skal være intimt og flot hele vejen rundt med bandereklamer, hvor de fleste skilte skal udskiftes. Nye visioner er der også omkring en ny sponsorlounge, som er et krav for fremtiden for at følge med udviklingen når det forhåbentligt en dag igen hedder divisions fodbold. 
 
Lars Bræmer har stor erfaring og netværk, og har siden 2007 haft sit eget firma Sponsoragenten, som hjælper med at udvikle fodboldklubber, både som sponsor og eventchef og som ideudvikler til flere divisionsklubber og breddeklubber i Danmark, bla. Skive IK, Thisted, Ringkøbing IF,  som alle har fået en rød tråd i deres sponsor-setup og, løftet økonomien i tråd med klubben er blevet med professionel i deres tilgang til sponsorpleje og synlighed.
Inden Lars startede Sponsoragenten var han ansat i FC Midtjylland, og arbejder nu med Ringkøbing fodbold og Tjørring IF ud over Kjellerup IF.