Ny sejr i træningskamp mod Ringkøbing

Ny sejr i træningskamp mod Ringkøbing

06. august 2020

Onsdag spillede Kjellerup sidste træningskamp hjemme på XL Kjellerup Arena, inden der søndag venter en kamp ude mod IF Lyseng, som er sidste test frem mod første turneringskamp fredag d.14/8.

Det blev til en fortjent sejr til KIF mod et Ringkøbing hold, der netop er rykket ned fra 2. Division.
"I første halvleg var vi rigtig gode. Vi stod godt på banen, spillede med stor gejst og vilje. Jeg er meget imponeret over spillernes vilje, og faktisk synes jeg at vores 1-0 førring ved pausen var i underkanten. Vi kunne godt have scoret 2-3 mål, mens vi samtidig holdt Ringkøbing væk fra chancer." fortæller cheftræner KP. 

Det enlige mål inden pausen blev scoret af Christian Mathiasen.

"I anden halvleg laver vi lidt ændringer og udskiftninger. Det betyder Ringkøbing kommer bedre med i kampen. Jeg synes dog stadig vi er det bedste hold, og de unge som kommer ind på banen, viser sig rigtig flot frem. Vi tillader ikke Ringkøbing mange chancer, og de får et lidt dumt mål, så vores 2-1 sejr synes jeg ikke man kan sige noget til, det var fuldt fortjent" slutter cheftræner KP.

Målet i anden halvleg blev scoret af Christoffer Maul, som dermed fulgte op på sine to scoringer fra sidste kamp. 

Søndag venter sidste træningskamp. Her møder KIF, IF Lyseng som er et rigtig godt hold. Til denne kamp handler det om finpudsning frem mod første turneringskamp. "Til kampen søndag skal vi stille i den stærkest mulige opstilling. Vi kommer til at teste nogle ting af, men det handler om vi er helt skarpe og klar til vores første kamp i sæsonen. Indtil videre tegner det rigtig positivt, og jeg synes drengene har leveret en flot opstart, så jeg har store forventninger til dem" fortæller cheftræner KP.