Ny polsk keeper til Kjellerup IF.

Ny polsk keeper til Kjellerup IF.

09. oktober 2020

I den forgange uge har KIF fået tilgang af den Krzysztof Baran 30 årige polske keeper Krzysztof Baran. Han tidligere spillet i den næstebedste polske række samt spillet 33 kampe i den bedste polske liga. Siden sommer har han været klubløs, og det var på denne måde vores polske cheftræner Krzysztof Popczyski spottede ham på Transfermarket og invitede ham på prøvetræning i klubben.

Det har nu resulteret i at han i første omgang spiller i klubben året ud.
”Han kan blive en fantastisk forstærkning for os. Han har er erfaring og vores unge keepere kan lære rigtig meget af ham. Jeg forventer han kan være med til at give en masse ro og erfaring til truppen. Gennem sin karriere har han altså spillet i den bedste polske række, så det er en rigtig dygtig målmand vi har fået til klubben” fortæller cheftræner KP.

Krzysztof Baran er glad for at have fået muligheden i Kjellerup.
”Da jeg blev kontaktet af cheftræneren for Kjellerup synes jeg det lød rigtig spændende. Jeg har aldrig været i Danmark og så det som en rigtig god mulighed. At der er en polsk cheftræner og spiller i form af Patryk Pietras, gør det lidt nemmere og mere trygt at skulle tage turen fra Polen til Danmark. Nu glæder jeg mig til at komme i gang, jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben, de gode faciliteter og træningsniveauet som er meget højt” fortæller Krzysztof Baran

 

I øjeblikket af venter KIF hans spilletilladelse og Krzysztof Baran er derfor ikke med i truppen til weekendens kamp ude mod VRI.