Ny midtstopper med i kampen mod Aarhus Fremad

Ny midtstopper med i kampen mod Aarhus Fremad

02. oktober 2020

Lørdag venter der en ny spændende kamp for Kjellerup når Aarhus Fremad kommer på besøg. KIF er inde i en god stime og den skal gerne forsætte med endnu en sejr på hjemmebane.

Sidste weekend flotte 3-1 sejr ude mod Lyseng er blevet fulgt op med en rigtig god uge på træningsbanen, hvor kvaliteten har været høj og intensiteten og det gode humør har bræget den rigtig gode stemning.

”Jeg synes vi har set rigtig stærke ud i den seneste periode, specielt sidste weekend og i denne uge på træningsbanen været virkelig gode. Så igen, møder drengene op med den rigtige vilje og intensitet, og formår at ramme deres niveau, så skal vi vinde denne kamp” lyder det fra KP.

Til lørdagens kamp er den nye midtstopper Simon Søndergaard udtaget.

I jagten på mere spilletid, valgte Simon Søndergaard efter sommerpausen ikke at forlænge sin aftale med VFF. Simon nåede 5 kampe for 1. holdet i Viborg, bla. De 2 sidste kampe i forårets NordicBetLiga.

”Simon er en spændende spiller med et stort potentiale, som passer super godt ind i vores strategi med at tilknytte dygtige lokale spillere med udviklingspotentiale. Simon har trænet med os de sidste par uger, kun afbrudt af prøvetræniger med et par 1. og 2. div klubber. Jeg er meget glad for at Simon valgte vores projekt”.  Fortæller Sportschef Ole Pagh Madsen

 

Til kampen er udtaget følgende:

 

Rasmus Jepsen-jacob

Kasper Erichsen

Alex Hersbøll

Sebastian Nedergaard

Simon Søndergård Rasmussen

Rasmus Nørskov Larsen

Mathias Egholm Bendz

Rasmus Cramer

Patryk Pietras

Malthe Dahl Overgaard

Martin Ebbensgaard

Kenneth Nielsen

Emil Branth Christensen

Jasper Ugwoke

Christoffer Maul Petersen

Mads Kjellerup Andersen

Mathias Færge