Ny kioskbestyrer har fået en flyvende start.

Ny kioskbestyrer har fået en flyvende start.

25. august 2020

Op til den nye sæson, altså i marts måned var Thomas Duch klar til at starte som ny ansvarlig for kiosken i Kjellerup IF. Men så kom Corona.

Siden da har Thomas brugt tiden på at gøre kiosken klar til kunne starte op igen, og tiden har været brugt godt, for kiosken har fået en forrygende start efter sommerferien.

”I uge 32 startede vi op med fodboldskole hvor der var 95 spisende hver eneste dag. Derudover var der kampe, bespisning af spillere og ugen efter endnu flere kampe og 250 mennesker til første hjemmekamp for DS, så vi har i den grad fået nok at se til” fortæller Thomas Duch.

Thomas er ikke ubekendt at stå bag kassen. I mange år havde hans far købmanden i Thorning, hvorfra Thomas er vokset op med kundebetjening og tænke ud af boksen for at tiltrække flere kunder. Netop den erfaring vil Thomas gerne bruge i sit nye frivillige arbejde for KIF.

”Da jeg så man søgte en kioskbestyrer af flere omgange, så valgte jeg at byde ind. En klub som Kjellerup skal have en sund en rentabel kiosk, og jeg er sikker på at den skal være et socialt samlingspunkt for klubben. Vi kunne rigtig godt ønske os at spillere og forældre blev bedre til at bakke op om kiosken, både i form af frivillige til hjælpe til med at holde den åben så meget som muligt, men også i forhold til at benytte sig af kiosken. Tidligere blev den brugt rigtig meget af spillere og forældre, og det var med til at give et godt socialt liv i klubben, og en masse sammenhold” lyder fra Thomas Duch.

Som led i arbejdet med kiosken vil Thomas forsøge sig med en række nye tiltag, både hvad angår arrangementer men også i form at nye retter og muligheder for køb af slik osv.

”Som klub er vi så glade for den indsats Thomas ligger i dette arbejde. Han er flittig og har mange rigtig gode ideer og tanker. Så vi er slet ikke i tvivl om han kommer til at gøre en kæmpe forskel for klubben. Nu er det bare vigtigt at spillere, forældre og flere frivillige bakker endnu mere op om vores klubkiosk og det sociale liv der følger med. Vi kan ikke tage for givet vi har en klub kiosk, men vi er sikker på, at den der ikke, så vil alle spillere og forældre komme til at mangle den. Så husk at støtte op kiosken.” lyder det fra Jens Thomsen, bestyrelsesmedlem i KIF.

 

Ønsker du som frivillig at give en hånd med et par timer nu og her, eller har du forslag til nye tiltag, så hører Thomas meget gerne fra dig. Du kan kontakte ham på klubkiosken@kjellerupif.dk