Ny bestyrelse på plads for Kjellerup IF.

Ny bestyrelse på plads for Kjellerup IF.

03. juni 2021

Efter en årrække hvor det har været vanskeligt at tiltrække nye medlemmer til bestyrelsen, er det efter et vanskeligt corona år lykkedes Kjellerup IF at få sammensat en ny bestyrelse.

Ud af bestyrelsen er trådt Jens Thomsen, Preben Mikkelsen og Claus Egholm efter deres to årige periode var udløbet og ikke ønskede genvalg.

Ind i den nye bestyrelse blev Frank Josephsen, Brian Winkler Møller, Jacob Willemose og Signe Hostrup Nielsen. Derudover fortsætter formand Evan Thorhauge og Flemming Trosborg.

Efter er hårdt år med corona som omdrejningspunkt, er klubben kommet fornuftigt ud på den anden side. Nu handler det om hårdt arbejde hvor organisationen skal kigges efter i sømmene, så det tydeliggøres hvad det er klubben og gerne vil. Derudover skal fællesskabet i klubben styrkes, og det vil der være et stort fokus på fremadrettet.

Klubben kom ud af 2020 med et underskud på 154.000. En stor del af årsagen til dette skal findes i situationen omkring corona, hvor sponsorindtægter ikke har været som forventet, ligesom medlemstallet er faldet. Derudover er kunststofbanen en stor udgift for klubben efter at Levering Efterskole trådte ud af deres aftale. Det betyder at klubben nu vil indlede en dialog med kommunen om fremtiden for kunststofbanen.

 

Årets KIF’er blev også kåret på gårsdagens generalforsamling. Her blev en samlet tirsdagsklub kåret som årets KIF’er. Det fik de på baggrund af deres altid hårde arbejde i og omkring klubhuset på Bjerget. En stor tak for deres indsats.