Nederlag ude mod Aarhus Fremad

14. april 2021

Søndag skulle KIF have spillet ude mod Aarhus Fremad. Men på grund af det dårlige vejr blev kampen aflyst og flyttet til tirsdag kl.19.00

Det blev desværre til en ærgerligt 1-0 nederlag til holdet fra Aarhus Fremad. Efter at have bearbejdet kampen her dagen efter er det cheftræner som ikke er helt tilfreds.

” Jeg er rigtig træt af vi taber denne kamp, for vi havde mulighed for lægge afstand til holdene under os og komme tættere på toppen, så der var rigtig meget spille for. Vi skal lære at vinde de kampe og tage chancen når den er der. I første halvleg var vi slet ikke gode nok på bolden. Aarhus Fremad spillede bolden godt rundt, og vi kom slet ikke i gang med vores spil. Selvom Aarhus Fremad var klart bedst i første halvleg, så kom vi frem til et par store chancer, men vi var ikke skarpe nok foran mål” fortæller cheftræner KP.

”Vi blev bedre i anden halvleg, men de rammer os på en kontra som de scorer os på. Også her træffer vi forkerte beslutninger. De har en chance mere for at komme foran 2-0 og 3-0. Men ellers var det os som var på bolden og vi kommer frem til rigtig mange store chancer, men vi brænder igen for meget. De sidste 20 min. pressede vi rigtig meget på og spillede os til store chancer. Det skulle vi have udnyttet så vi havde fået point med hjem” slutter KP

På lørdag skal KIF møde VRI på hjemmebane, og her skal KIF have en sejr. ”I kampen lørdag mod VRI skal vi være meget bedre. Vi skal træffe de rigtige beslutninger og så skal vi simpelthen være mere effektive. Vi er rigtig stærke fysiske, men vi ramte ikke niveau tirsdag, og det skal vi mod VRI, for der skal vi have 3 point” fortæller KP.

 

Kampen lørdag spilles uden tilskurere, men der vil være live opdatering via facebook.