Mads Kjellerup forlænger sin aftale med Kjellerup IF.

Mads Kjellerup forlænger sin aftale med Kjellerup IF

14. december 2020

Selvom fodbolden holder pause, så arbejdes der i kulisserne på at forberede næste sæson, hvor målet stadig er oprykning til 2. Div. For Kjellerup IF.

En vigtig del af bestræbelserne på at sikre denne oprykning er at holde sammen med den meget talentfulde trup. Heraf er Mads Kjellerup en meget vigtig del, og det er derfor glædeligt at Mads nu har forlænget sin aftale med klubben.

”Vi er rigtig glade for Mads har valgt at forlænge sin aftale med os. Han været i klubben i et års tid nu, og selvom det har været et meget specielt år, har han allerede har stor indflydelse på de flotte præstationer som holdet har leveret. Han er en dejlig aggressiv type som arbejder hårdt til både kamp og træning. Han er en rigtig vigtig offensiv brik for holdet, og han er livsfarlig foran målet. Derudover bringer han en masse positivt til fælleskabet, en del vi ligger meget vægt på” lyder det fra sportschef Ole Pagh Madsen.

Også Mads Kjellerup er glad for sin nye aftale med klubben.
“ Jeg har super glad for at have forlænget min kontrakt i Kjellerup. Selvom corona har skabt et udfordrende år, har jeg været rigtig glad for mit første år i Kjellerup. Det er et fantastisk sted at være, og jeg tror meget på det hold vi har fået sammensat. Derudover et det afgørende for min udvikling at være en vigtig brik og været et sted hvor der bliver sat pris på dit arbejde”