Kjellerups U19 hold kan slutte et positivt efterår af

Kjellerups U19 hold kan slutte et positivt efterår af

07. november 2020

En skæbnesvanger pulje, med 6 hold der vinder på kryds og tværs, er hvis en meget god beskrivelse af puljen vores lokale U19 drenge endte i. En pulje med gode modstandere og lærerige kampe.

Efter 4 kampe går U19 holdet altså ind til den sidste kamp med 7 point, og efter den mindre nedsabling på 1-6 til FC Silkeborg, kom de gulklædte drenge på rette kurs med en 1-0 sejr ude mod NUGF på en sen kanonkugle fra Magnus Aarup. Silkeborg KFUM har sikret sig oprykning til Liga 1 med 13 point i de 5 kampe, dog kunne de ikke tage alle 3 point med fra Bjerget. Med en sejr søndag kan u19 holdet ende på 10 point, og dermed en flot 2. plads. Trods de har været spredt på diverse hold i Kjellerup dette efterår (Serie 2, Serie 3 og Serie 5), kan i forvente intet mindre end et sammentømret Kjellerup hold der kæmper til sidste slutføjt, for hvorfor ikke slutte med manér?

 

Anders Jespersen, bedre kendt som Kjellerups svar på Jürgen Klopp, som til dagligt træner U19 holdet, fortæller op til den kommende kamp mod IF Lyseng; "Det bliver en kamp ligesom resten af sæsonen, hvor vi på dagen skal komme med det rigtige mindset. Set over de sidste 4 kampe, så har vi et højt topniveau, men samtidig skal vi forbedre vores bundniveau og vores bedste spillere skal tage det ansvar som er deres, hvis de tør tage det. Vi kan med en sejr sætte os på 2.pladsen i puljen, som må siges at være godkendt. Set i forhold til de første 5 kampe inden ombrydning pointmæssigt, så på papiret var vi spået en af de sidste 2 pladser. 

Det er sidste kamp, og vi har "kun" en 2 plads og spille om, så vi skal ud og angribe. Især i vores presspil, hvor vi søndag prøver at sætte det rigtig højt. Det bliver med nogle wingbacks som skal gå tidligt på i presset sammen med de 3 forreste. Det bliver en underholdende kamp, hvor Lyseng må regnes for en lille forhånds favorit. Jeg mindes at drengene har tabt rigtig stort til dem før, så jeg håber de kommer med en sult og en stor lyst til revanche. "

 

Følgende hold er udtaget til søndagens kamp mod IF Lyseng:

 

 Så sluk for valget for et moment, hiv den varme frakke frem, en stol under armen og ikke mindst den gule Kjellerup trøje med på Bjerget, og støt de lokale U19 drenge i deres sidste kamp i et særdeles flot efterår, før de kan smutte på en velfortjent fodboldferie. Det er nu på søndag, det er klokken 15.45 på Kunststofbanen, og den eneste skuffelse, er hvis vi ikke ser dig der.

 

Skrevet af Frederik Dam, U19 Spiller