Kjellerups kvinde hold rykker op i serie 1!

Kjellerups kvinde hold rykker op i serie 1!

28. oktober 2020

Kjellerup IF Serie 2 Damer rykker op i Serie 1 efter noget nær en perfekt sæson. Pigerne moste alt modstand på deres vej i overbevisende stil. Desværre for pigerne sat Covid-19 en stopper for at de selv kunne tage første pladsen i søndags. Kjellerup IF rykker op som 2’er i puljen, dog med en kamp mindre end Bjerringbro.

 

”Da vi startede sæsonen, var vi lidt nervøse for spillerantallet. Vi havde et møde med spillerne, som lovede at gøre deres til at sæsonen blev gennemført. Pigerne har virkelig levet op til deres løfte, og har arbejdet stenhårdt i alle kampe. I Kjellerup vil vi gerne damefodbold noget mere, og dette efterår beviser bare at med de rigtige mennesker omkring holdet og øget opmærksomhed, så kan vi sagtens lykkedes som klub. Stort tillykke til alle spiller og træner med den flotte sæson.” Siger Udvalgsformand Preben Götz Mikkelsen.

 

”Jeg synes at det har været en rigtig god sæson, med meget kampgejst. Det har gået over alle forventninger i forhold til, at vi har haft mange nye spillere på holdet. Trænerteamet er fantastisk, da de sørger for at vi kan hygge os til trængningerne, men til gengæld forventer at vi giver den gas til kampene” Udtaler anfører Mie Klein.

 

”Efteråret startede lidt kaotisk. Holdet havde mistet en del spillere og en træner. Den første træning mødte der dog fire nye spiller og det gjorde at holdet pludselig kunne være 10-12 til træning - det har de også gjort to dage om ugen. Første kamp skulle vise, at selv om holdet bestod af 13 spiller med de fire nye, gik de ud og vandt kampen 4-3. Blandt tilskuerne var den tidligere træner Line Andersen og tidligere spiller Signe Døssing. De kunne se, at der var en fremtid i dette hold, så til næste træning var de begge med.

Holdet vandt 8 ud af 9 kampe med +45 mål af alle de mål kom 11 spillere på måltavlen, toppet af Frederikke Gandrup med 24 mål. 

 

De som har spillet længe på holdet, har udviklet sig i løbet af efteråret, hvortil de nye spillere har fundet sin plads. Spillere har også vist at de kan spille forskellige pladser, når der har været brug for rokeringer af forskellige årsager. Til træning kommer der også flere hver gang, så det har været få gange, hvor vi været under 10, og i det hele taget måtte aflyse.

 

Alt dette giver håb om, at foråret bliver spændende og vi håber stadig på, at der kommer flere til holdet.

Til sidst en tak for støtte af forældre og andre tilskuere, både på hjemme- og udebane” fortæller trænerteamet Line Andersen og Kenneth Storgaard.

 

Topscorer Frederikke Gandrup: ”Jeg synes det har været en utrolig god sæson med mange gode resultater. Det har samtidig også været en overraskende sæson, da vi på trods af mange nye spiller, ender som nummer 2 i puljen. Trænerteamet gør det utrolig godt, da der er plads til at have det sjovt til træning, mens vi samtidig kan levere og præstere til kampe”