Kjellerup VVS forlænger sit hovedsponsorat.

Kjellerup VVS forlænger sit hovedsponsorat.

17. april 2020

De seneste fire år har Kjellerup VVS været i hovedsponsor i Kjellerup IF, og med den netop indgået forlængelse forsætter Kjellerup virksomheden fra Silkeborg som hovedsponsor til og med 2021. Sponsorchef Lars Bræmer er rigtig glad og stolt over at aftalen er forlænget. "I disse tider hvor hele samfundet er på usikker grund, så er det ekstra glædeligt at vores hovedsponsor har valgt at forlænge sin aftale. Som forening er vi dybt afhængig af indtægterne fra vores mange trofaste og nye sponsorer, og det betyder så meget at alle medlemmer, frivillige og erhvervslivet forsat står sammen og bakker op om vores klub. I dette perspektiv er vi selvfølgelig rigtig glade for Kjellerup VVS forsat vil være med til at være en del af klubben.

 

Med de udfordringer som samfundet står i, så har indehaver Claus Egholm haft mange overvejelser om sit sponsorat i Kjellerup IF.
"Vi har som virksomhed gjort os mange overvejelse om hvilken vej vi skulle gå, med henblik på corona krisen. Omvendt har vi også helt tiden følt at det var vigtig, at vi som hovedsponsor forsat ville bakke op om Kjellerup IF. Hvis vi sammen med de andre sponsorer, medlemmer og frivillige står sammen, så er jeg sikker på der venter en rigtig spændende fremtid for klubben, og den rejse vil rigtig gerne forsætte med at være en del af" fortæller Claus Egholm.