Kjellerup IF vs. Herning Fremad

30. april 2021

Lørdag spiller KIF hjemme mod bundholdet fra Herning Fremad, en kamp som KIF vil vinde. Efter en række kampe hvor præstationen ikke har været i top, så var kampen mod Silkeborg KFUM sidste weekend et lyspunkt. Selvom det blev til et nederlag dybt inde i overtiden var der mange gode ting at tage med fra kampen. For nu handler det for KIF om at skrabe point nok sammen til at ende slutspillet. Det bliver ikke nogen nem opgave, og det kræver hjælp fra andre hold. Men første skridt er at vinde kampen mod Herning Fremad.

Som optakt til kampen har Sportchef Ole Pagh Madsen skrevet dette indlæg til det kampprogram som plejer at blive udleveret til hjemmekampe.

I forbindelse med seneste hjemmekamp skrev jeg om at det var vigtigt for os at fokusere på vores præstation. Lørdagens svære udekamp mod Silkeborg KFUM på Jysk Pak, viste mig at vi er på rette vej. Vi leverede en rigtig fin holdpræstation, dog med enkelte skønhedsfejl.

Vi havde til kampen valgt at give lidt køb på vores offensiv for at stabilisere vores defensiv, og jeg synes faktisk vi lykkes rigtig fint og holdt KFUM væk fra store chancer. Desværre blev et par enkelte fejl kamp afgørende, men hvis det ikke blev lavet fejl, ville der aldrig blive scoret mål i fodbold. Offensivt skabte vi nogle få men pæne chancer og var igen farlige på vores standard situationer.

Til dagens kamp mod Herning Fremad er det igen meget vigtigt for os, at fokusere på at vi kan levere en fin holdpræstation gerne krydret med gode individuelle præstation, som kan afgøre kampen til vores fordel. Vi VIL have 3 point i dag.

Velkommen dagens gæster fra Herning Fremad og dommertrioen. Desværre kan vi ikke byde velkommen til sponsorere og tilskuere, håber det bliver muligt i løbet af sæsonen.

God fornøjelse – Pas godt på hinanden

Ole Pagh Madsen
Sportschef

Til dagens kamp er følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob
Niels Golbækdal
Alex Hersbøll
Lasse Dahl
Simon Vetter
Sebastian Nedergaard
Lasse Bak Laursen
Kenneth Nielsen
Jasper Ugwoke
Patryk Pietras
Mathias Egholm Bendz
Malthe Dahl Overgaard
Emil Branth Christensen
Mikkel Kjær
Nikolaj Bønding
Martin Ebbensgaard
Christian Mathiasen
Christopher Denius