Kjellerup IF – VRI Lørdag 17. april 2021 kl. 15:30

16. april 2021

Ved sidste hjemmekamp forsøgte jeg mig som vejrprofet, uden det store held. Jeg giver ikke så let op og forsøger igen med en forventning om sol og sejr i dagens hjemme kamp.

Efter den udsatte kamp mod Aarhus Fremad, som desværre endte med en 1-0 til hjemmeholdet, er vi igen klar på XL-Arena Kjellerup. I midtuge kampen skabte vi nogle pæne chancer, men formåede desværre ikke at udnytte dem. Vores spil var præget af for mange forkerte beslutninger, og det er der ikke plads i en tæt DS turnering. Det var glædeligt, at se Christopher Denius få comeback i den gule trøje, efter et par års fravær. Velkommen tilbage Christopher.

 

Vi ligger stadig med i toppen og er før dagens kamp i en god position til at kunne indfri første del mål, nemlig at kvalificere os til oprykningspillet, med en øjeblikkelig 4. plads. Der er dog ikke langt ned til vores forfølgere, bl.a. VRI som indtager 6. pladsen kun 2 point efter Kjellerup IF. Med baggrund i dette siger det sig selv, at eftermiddagens kamp har stor betydning. Det er vigtigt for os, at vise, at vi både kan og vil spille med i toppen og sikre vores plads i oprykningsspillet.  

 

Velkommen dagens gæster fra VRI og dommertrioen. Desværre kan vi ikke byde velkommen til sponsorere og tilskuere, håber det bliver muligt i løbet af sæsonen.

 

God fornøjelse – Pas godt på hinanden

Til kampen er følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob
Niels Golbækdal
Alex Hersbøll
Lasse Dahl
Sebastian Nedergaard
Lasse Bak Laursen
Kenneth Nielsen
Patryk Pietras
Malthe Dahl Overgaard
Rasmus Cramer
Emil Branth Christensen
Mikkel Kjær
Nikolaj Bønding
Christoffer Maul Petersen
Mads Kjellerup Andersen
Mathias Færge
Christopher Denius
Rasmus Nørskov Larsen

 

Ole Pagh Madsen
Sportschef

 

Engagement – Fællesskab – Begejstring.