Kjellerup IF sikkert videre i Sydbank Pokalturneringen

Kjellerup IF sikkert videre i Sydbank Pokalturneringen

24. juni 2020

På en flot og varm Sankt Hansen sikrede Kjellerup sig adgang til næste rundt af Sydbank Pokalturneringen. Det skete med en stensikker 0-5 sejr ude mod Lemming.

Allerede fra start var det tydeligt at der var forskel i kvaliteten på de to hold. Lemming stillede sig dygtigt defensivt og KIF havde svært ved at tilspille sig de store chancer. Bortset fra en afslutning tæt under mål og et skud på stolpen måtte KIF helt hen til 5 minutter før pausen, inden det første mål kom på et straffespark. Kort efter blev det til 2-0 som også var resultatet ved pausen.

I anden halvleg pressede KIF stadig på og var total dominerende ligesom i første halvleg. Men Lemming kæmpede flot og forsvarede sig dygtigt. Men som kræfterne slap op, blev chancerne større og støre, og de sidste 20 minutter scorede KIF tre gange til slutresultatet 5-0.

 

Kjellerup skal i næste runde møde Silkeborg KFUM. Denne kamp skulle spilles lørdag, men på grund af Silkeborg KFUM’s kamp om oprykning til 2. Div. Udsættes den til et endnu ukendt tidspunkt.