Kjellerup IF profil vender hjem

Kjellerup IF profil vender hjem

29. juli 2020

Efter halvandet år i Skive IK vender Kenneth Nielsen hjem til Kjellerup IF.

Kenneth var inden har tog til Skive en meget stor profil igennem flere sæsoner for Kjellerup da klubben spillede i 2. Div. I Skive kom Kenneth direkte ind på holdet og var med til at spille dem op i 1. Div. I den efterfølgende sæson spillede Kenneth 31 kampe i 1. Div, 26 af dem fra start.

Sportschef Ole Pagh Madsen er stolt over at det er lykkedes at tiltrække en så stor profil tilbage til klubben.
”Først og fremmest er Kenneth en utrolig god spiller. Han kommer med 31 kampe i 1 Div. og tre sæsoner i 2 Div., så det er altså en spiller med rigtig meget erfaring på et højt niveau vi får tilbage i truppen. Den erfaring er helt i tråd med det vi ønsker for vores trup. Vi har mange unge rigtig dygtige og talentfulde spillere, og her bliver Kenneth med sin rutine en vigtig brik i forhold til dem” fortæller Ole Pagh Madsen.

Udover sine kvaliteter på banen og sin store erfaring kommer Kenneth til at bidrage med en seriøs tilgang til fodbolden. ”Kenneth er en urolig ambitiøs og målrettet spiller. Han giver sig 100% til kamp men også til hver eneste træning. Han går gerne forrest og er ikke bange for gå til den inde på banen. Så på alle måder passer Kenneth ind i vores trup og de ambitioner vi som klub har om at komme tilbage i 2. Div., hvor vi mener vi har en berettigelse med vores historik, setup og ambitioner” slutter Ole Pagh Madsen.

Hovedpersonen selv ser frem til at komme tilbage til Kjellerup, selvom det skete lidt tidligere end han selv havde i tankerne. ”Jeg har altid vidst jeg ville komme tilbage til Kjellerup, at det skulle være nu, lå ikke rigtig i kortene, men i denne verden kan tingene hurtigt udvikle sig. Jeg har haft nogle andre muligheder på et højere niveau, men jeg kender Kjellerup IF, klubben har været en stor del af min opvækst som fodboldspiller. Så med de ambitioner der er i klubben om at vende tilbage til 2. Div, truppen og det setup der omkring Kjellerup IF, så var det faktisk ikke nogen vanskelig beslutning for mig” fortæller Kenneth Nielsen som glæder sig rigtig meget til at møde gamle holdkammerater, ledere, frivillige og tilskuerne igen.