Kjellerup IF og Claus Damsgaard stopper samarbejdet.

Kjellerup IF og Claus Damsgaard stopper samarbejdet.

12. november 2020

Kjellerup IFs Serie 2 Herre skal have ny cheftræner. Efter halvandet år i klubben, har man valgt ikke at forlænge Claus Damsgaards aftale efter gensidig enighed.

Claus tiltrådte på et tidspunkt hvor Kjellerup IF manglende en træner til klubbens anden hold, som lid lidt under to nedrykning i træk. Han har ydet en stor indsats for at stabilisere holdet og udvikle afdelingen. 

Seniorformand Preben Götz Mikkelsen udtaler. ”Det er vemodigt, men desværre også nødvendigt at sige farvel til Claus. Claus er en dygtig træner, som tænker og drømmer fodbold. Hans tid i klubben vil blive husket for de mange gode ting som vi har udrettet i afdelingen”. 

”Først og fremmest, så har jeg glad for min tid i Kjellerup. Da jeg i sin tid tiltrådte som træner i klubben, havde klubben brug for en, som kunne sætte hånden på kogepladen ift. at det var med kort varsel og få uger inden første turneringskamp. Dernæst handlede det om at få stabiliseret holdet igen, efter to nedrykninger i træk, hvilket lykkedes. 

Jeg har været rigtig glad for at arbejde med en gruppe af dygtige spillere, som i den grad har ydet på træningsbanen og i weekenderne til kampe. Resultatmæssigt i dette efterår, havde vi håbet på mere. Men med næsten 2-3 mand ude i hver spillerunde, så har vi manglet noget kontinuitet på holdet hvilket desværre kan aflæses på nogle af resultaterne. 

Klubben og jeg har efter sæsonen, sat os ned og snakket om hvad der skulle ske fremad og om vi stadig matchet hinanden. Jeg har kunne mærke, at min tid i klubben var ved at nærme sig sin slutning og det passede fint med at klubben gerne vil prøve noget nyt. 

Jeg vil gerne sige tak til alle på og omkring holdet, jeg håber at den positive udvikling som senior afdelingen er inde i nu forsætter.” Siger Claus Damsgaard.

Kjellerup IF takker Claus for hans store indsats og ønsker ham held og lykke fremadrettet.