Kjellerup IF forlænger med succesfuld Serie 3 træner

Kjellerup IF forlænger med succesfuld Serie 3 træner 

07. november 2020

Selvom 2020 aldrig blev den store sportsligt oplevelse på Bjerget, har seniorafdelingen i Kjellerup IF alligevel flyttet sig i den positive retning. Sportsligt var det godkendt for alle holdenes vedkommende, mens der er blevet arbejdet på masse gode værdier intern i afdelingen, samt klubben har fået et seriehold yderligere.

”Vi er rigtige glade for at skrive et halvt år mere med Mark. Netop Marks lokalkendskab og hans samarbejdes evner gør at det hele glider meget nemmere. Han har også haft en stor ære i at vores Serie 5 hold kom op at køre. Mark er fantastisk person, meget passioneret og spreder godt humør på træningsbanen og i omklædningsrummet. At Mark holder hans hold oppe i Serie 3 endnu engang er bare godt håndværk. Truppen er meget stabil og har ydet en god indsats hele vejen igennem. I efteråret har holdet fået lidt backup fra de friske drenge på U19.” Siger Preben Götz Mikkelsen.

I foråret nåede holdet aldrig i kamp inden Covid-19 satte en stopper for fodbolden. I sensommeren kom holdet så på græs og i efterårsturneringen sluttede holdet på en flot 5.plads.

Mark Jakobsen fortæller: ”Jeg har været træner for Kjellerups Serie 3 hold i 2 år nu og jeg har virkelig nydt tiden her. Det er en inspirerende og mangfoldig trup jeg arbejder med, hvor miljøet i omklædningsrummet bliver prioriteret. Derudover er klubben inde i en positiv udvikling, hvor især samarbejdet med U-19 er blevet større. Netop dette samarbejde med U-19 og deres træner Anders Jespersen har haft positiv indflydelse hvad angår min fremtidig her. Det er en klub hvor folk går den ekstra meter for hinanden, samt en klub jeg føler at jeg kan identificere mig selv med, hvad angår de grundlæggende principper og værdier. Derfor er det med glimt i øjet og smil på læben at jeg har valgt at forlænge min aftale med Kjellerup IF, og jeg ser frem til fortsat godt samarbejde med klubben.”

 

Mark er selv spiller i klubben og har forlænget siden aftale frem til sommeren 2021.