Kjellerup IF forlænger med cheftræneren

Kjellerup IF forlænger med cheftræneren

26. november 2020

Cheftræner Krzysztof Popczynski har netop sat sin underskrift på en forlængelse af hans nuværende aftale, sådan den udløber 31/12-2022.

Krzysztof har været i KIF i to år, hvor det første halve år bød på 2. Div. Fodbold og siden da har holdet spillet med i toppen af Danmarksserien.

Sportschef Ole Pagh Madsen er rigtig glad for at det er lykkedes med at forlænge med Krzysztof.
” Krzysztof har nu været i klubben i to år, og vi har været rigtig glade for det arbejde han har udført. Han overtog et hold bestående af nye spillere, og siden hans start har han og resten af trænerteamet bygget på og fået skabt et rigtig godt hold, som vi tror på kan spille med om oprykning til 2. Div.” lyder det fra Ole Pagh Madsen.

Både spillere, ledelse og frivillige omkring klubben har efterhånden lært Krzysztof rigtig godt at kende, og for alle er det tydeligt, at vores cheftræner er utrolig dygtig og omhyggelig.
”I Krzysztof har vi en fagligt meget dygtig træner. Han er så omhyggelig i sin tilgang til trænerjobbet. Hver eneste træning og hver eneste kamp er omhyggelig planlagt. Med sit utrolig store engagement har han, med resten af trænerteamet fået skabt et rigtig godt træningsmiljø. Og netop det arbejde som ham og teamet laver hver eneste dag, tror vi på er med til at forløse det store potentiale som spillerne har, og dermed kan spille klubben tilbage i 2. Div.” fortæller Ole Pagh Madsen.

 

Krzysztof Popczynski selv er også rigtig glad for sin forlængelse med klubben.
”Jeg er rigtig glad for at klubben har valgt at forlænge min aftale. Igennem mange år har jeg set KIF som en helt speciel klub med mange traditioner, fantastiske frivillige og nogle unikke faciliteter. Alle omkring klubben gør et stort arbejde, og jeg er glad for jeg kan bidrage, til de ambitioner der er i klubben. De første to år i klubben har været lidt specielle. Først med en træls nedrykning, og så med Corona som har præget dette år. Men jeg synes det begynder at se rigtig positivt ud med den dygtige spillertrup vi har. Der er et kæmpe potentiale, og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne udvikle holdet og spillerne endnu mere, sådan vi kan indfri målet om at rykke op i 2. Div. Både for mine ambitioners skyld, men også for klubbens og ikke mindst for drengene skyld, som arbejder stenhårdt hver eneste dag til kamp og træning”.